Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro
Filtrare dupa

Accesorii prelucrare lemn

 • Accesorii si consumabile masina de slefuit si ascutit

  <h1>Accesorii si consumabile masina de slefuit si ascutit</h1>
 • Accesorii si consumabile abric

  <h1>Accesorii si consumabile abric</h1>
 • Accesorii si consumabile dispozitiv de avans

  <h1>Accesorii si consumabile dispozitiv de avans</h1>
 • Accesorii si consumabile exhaustor

  <h1>Accesorii si consumabile exhaustor</h1>
 • Accesorii si consumabile ferastrau circular

  <h1>Accesorii si consumabile ferastrau circular</h1>
 • Accesorii si consumabile ferastrau panglica

  <h1>Accesorii si consumabile ferastrau panglica</h1>
 • Accesorii si consumabile freza

  <h1>Accesorii si consumabile freza</h1>
 • Accesorii si consumabile masina de mortezat

  <h1>Accesorii si consumabile masina de mortezat</h1>
 • Accesorii si consumabile strung pentru lemn

  Accesorii si consumabile strung pentru lemn

  <h1>Accesorii si consumabile strung pentru lemn</h1>
 • Accesorii, mese si prelungiri lemn

  <h1>Accesorii, mese si prelungiri lemn</h1>
 • Accesorii masini de aplicat cant

  <p>Masinile de aplicat cant se utilizeaza la productia pieselor de mobilier din materiale compozite care implica folosirea masinilor mobile de aplicat cant PVC si ABS pentru marginile panourilor.<br />Gama echipamentelor pentru prelucrarea lemnului ofera variante pentru aplicarea ambelor variante de cant (masini mobile pentru aplicat cant pre-adezivat, cat si masini mobile de aplicat cant echipate cu un rezervor pentru adezivul care este incalzit si apoi aplicat pe cantul ce trebuie lipit).<br />Dintre avantajele acestui tip de masini putem aminti: portabilitatea datorita unei mase reduse, un pret mai mic decat cele stationare, costuri mici de mentenanta, perfecte pentru lucrari mici si de complexitate medie – ideale pentru a reconditiona mobila.<br />Clasificarea principală împarte aceste echipamente în maşini de aplicat cant pentru profile curbe şi maşini de aplicat cant pe drept. O maşină de aplicat cant, este utilizata în orice tip de prelucrare lemn, în care se lucrează cu unelte pentru lemn. Acest tip de masini de aplicat cant se caracterizeaza prin flexibilitate si versatilitate de folosire care fac aceste echipamente sa fie utile atat in ateliere (sunt folosite modele mai simple), cat si in industrie (modele complexe cu accesorii pentru masini de aplicat cant), oferind solutii mai avansate si mai complexe cu ajutorul acestor utilaje. Procesul de căntuire, alături de frezare, rindeluire, prelucrare prin aşchiere sau alte procedee, devine unul facilitat considerabil de utilajele profesionale utilizate în industria prelucrării lemnului. Utilizând o maşină de bordurat sau de aplicat cant misiunea finisării şi prelucrării lemnului devine de fiecare dată una îndeplinită cu succes. Accesoriile masinilor de aplicat cant fac din acest tip de masina-unealta, una mai complexa, cu o utilitate mai ridicata, mult mai eficienta si cu o functionalitate multipla.<br />In alegerea corecta a unei masini mobile pentru aplicat cant trebuie avute in vedere tipul cantului ce urmeaza a fi aplicat, grosimea minima si maxima a cantului ce trebuie aplicat, precum si grosimea minima si maxima a panoului semifabricat. In vederea unei mentenante corecte a masinilor pentru aplicat cant trebuie avut in vedere dotarea cu accesorii specifice si compatibile masinilor de aplicat cant.</p>
 • Accesorii masini pentru indreptat pe patru fete

  <h1>Accesorii masini pentru indreptat pe patru fete</h1>
 • Accesorii universale

  <h1>Accesorii universale</h1>
 • Accesorii ferastraie gater

  <h1>Accesorii ferastraie gater</h1>
 • Accesorii si consumabile pentru masini pentru despicat busteni

 • Accesorii-si-consumabile-pentru-masini-pentru-presat-si-aplicat-adeziv

 In procesele de prelucrare a lemnului se utilizeaza masini-unelte profesionale si de asemenea diferite accesorii si consumabile. In categoria accesorii pentru prelucrarea lemnului sunt incluse accesorii si consumabile pentru slefuit si ascutit, accesorii si consumabile pentru abricht, accesorii si consumabile pentru dispozitive de avans, accesorii si consumabile pentru exhaustoare, accesorii si consumabile pentru ferastraie, accesorii si consumabile freza, accesorii si consumabile masini de mortezat, accesorii si consumabile strunguri pentru lemn, accesorii pentru masini de aplicat cant, accesorii pentru masini de indreptat, accesorii universale.
 In cadrul accesoriilor si a consumabilelor pentru masinile de slefuit si ascutit sunt incluse discurile abrazive, padurile abrazive, discurile diamantate, benzile abrazive, mesele de grafit s.a.
 Pe de alta parte in cadrul categoriei accesorii si consumabile pentru abricht sunt incluse cutitele abricht, lichide de lubrifiere, dispozitive de mortezat etc.
 Rolele si arcurile pentru tensionarea si stabilizarea dispozitivelor de avans sunt incluse in accesoriile si consumabilele pentru dispozitivele de avans.
 In ceea ce privesc accesoriile si consumabilele pentru ferastraie amintim: panze de circular, panze incizoare, panze panglica, carucioare de transport, extensii pentru calea de rulare a acestora, toate acestea asociate in functie de tipul de ferastrau utilizat.
 In categoria accesorii si consumabile pentru freza sunt incluse: capatani de freza, axuri si cutite pentru capatanele de freza s.a.
 In cadrul accesoriilor si a consumabilelor masinilor de mortezat avem burghie, dalti, mitre, mandrine, bucse pentru fixare etc.
 Accesoriile si consumabilele pentru strunguri cuprind: cutite pentru strunguri, universaluri, dalti pentru lemn, flanse, sisteme de aspirare a prafului rezultat in urma procesului de strunjire a lemnului s.a.
 Accesoriile pentru masini de aplicat cant includ: adezivi de fixare cant, sisteme de curatare, freze de curatare, discuri de debitare, perii de polisare etc.
Categoria accesoriilor pentru masini de indreptat cuprinde: tamburii de indreptare, cutite, freze, flippere, sisteme de fixare.
 Accesoriile universale cuprind orice tip de accesoriu care poate fi folosit in atelierele de prelucrare a lemnului, sistem liniar de marcare, spray, vaselina.
 Este importanta utilizarea unor masini-unelte profesionale de calitate, cat si accesorii de o calitate superioara. Se recomanda utilizarea echipamentelor performante si a accesoriilor pentru prelucrarea lemnului de calitate, pentru a obtine un randament ridicat.

Read more

Menu

Suna-ne