Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Ridicare si transport

Echipamentele adecvate pentru ridicare si transport sunt esentiale pentru societatile de transport marfa, cat si pentru companiile care au ca activitate incarcarea-descarcarea marfii sau unde mobilitatea unor dispozitive mari reprezinta o necesitate.

Cel mai utilizat din aceasta categorie de echipamente este transpaletul, fiind folosit de companiile care au ca obiect de activitate transportarea marfii. Acesta are multe beneficii, printre care micsorarea costului prin optimizarea perioadei de lucru este unul dintre cele mai importante.

Intalnime diferite modele de transpaleti: transpalet lift, transpalet standard, transpalet foarfeca electric, transpalet cu cantar, transpalet cu ridicare rapida, transpalet foarfeca, transpalet electric, transpalet cu furci lungi, transpalet cu furci joase, transpalet cu cantar si imprimanta.

Stivuitoarele fac parte tot din categoria echipamentelor de ridicare si transport, avand multe avantaje si fiind folosite din ce in ce mai des. Aceste echipamente sunt folosite pentru miscarea pe o suprafata plana, betonata si care nu presupune zone prea mari de manipulatie.

Mesele cu lift sunt folosite in depozite pentru deplasarea unor obiecte cu o greutate care ating maxim jumatate de tona.

Atunci cand este necesar transportul unei sarcini mai mari, de peste 18.000 kg, utilizarea unei platforme cu role nu este eficienta, recomandandu-se folosirea sasiurilor pentru transport a greutatilor mari.

Deplasarea unor sarcini care depasesc gabaritul standard se face folosind platformele cu role.

Cricurile sunt utilizate pentru a ridica diverse greutati, in diferite situatii unde este necesar acest lucru.

In functie de tipul operatiunii care urmeaza sa fie realizata, de greutatea maxima, de inaltimea maxima la care urmeaza sa fie ridicata sarcina, dar si de randamentul necesar, se face selectarea echipamentului de ridicare si transport.

masiniunelte.store.ro va pune la dispozitie toate categoriile de echipamente de ridicare si transport, pentru a indeplini o gama larga de necesitati a clientilor, cu cel mai bun raport calitate-pret.

Read moreShow less

Menu

Suna-ne