Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro
Filtrare dupa

Mese cu lift

Mesele cu lift sunt echipamente, de dimensiuni mari, care sunt utilizate la ridicare si transport.
Aceste echipamente sunt prevazute cu mecanisme hidraulice pentru ridicare, care au ca scop ascensiunea sarcinilor, acestea pot fi stationare sau mobile, manuale sau electrice.
Mesele cu lift se clasifica in: mese cu lift stationare, mese cu lift stationare cu platforma U, mese cu lift hidraulice.
Mesele cu lift stationare sunt folosite la ridicarea unor sarcini, intr-un loc fix. Aceste echipamente sunt recomandate pentru operatiunea de ridicare a marfurilor si dispunerea lor pe rafturi, avand un raport pret-beneficiu bun.
Mesele cu lift stationare cu platforma U sunt prevazute cu motor electric, fiind utilizate la ridicatul sarcinilor. Platforma U cu care sunt dotate aceste echipamente, fac ca transportul sarcinilor sa fie facut atat stationar, cat si cu un transpalet.
Mesele cu lift hidraulice sunt prevazute cu niste cilindrii hidraulici care ajuta la ridicarea sarcinilor. Ele sunt dotate cu roti care le fac sa fie dispuna de mobilitate pe arii plane, betonate si sunt recomandate pentru folosirea pe arii extinse. Ele sunt folosite la transport si la aranjarea marfii in magazii si magazine, fiind necesar un loc mic pentru manevrarea echipamentelor.
Mesele cu lift sunt echipamente ideale pentru ridicarea si transportul marfii, necesitand un efort redus si se manevreaza in conditii de siguranta. Atunci cand alegem o masa cu lift trebuie sa tinem cont de: inaltimea pentru ridicare, sarcina maxima care poate fi ridicata, necesarul deplasarii mesei, frecventa folosirii etc.
Mesele cu lift sunt recomandate pentru ridicarea si transportul marfii, necesitand activitati de intretinere minime, avand un pret redus, si putand fi folosite la un numar mare de aplicatii. 

Read more

Menu

Suna-ne