Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Masini prelucrare tabla

Masinile pentru prelucrarea tablei sunt extrem de utilizate in industria metalurgica, pentru prelucrarea foilor metalice si a profilelor din metal. Acestea au o larga aplicativitate, fiind folosite in urmatoarele procese: decupare, debitarea tablei, bordurarea pieselor metalice, stantare, indoire, roluire si presare. In categoria masinilor de prelucrat tabla sunt incluse: dispozitivele de crestat tevi, masinile pentru decupat, masinile pentru indoit metalele, masinile pentru indoit tevi, masinile pentru refulat si indreptat, roata englezeasca, masinile de faltuit, masinile hidraulice pentru decupare si stantare, masinile pentru roluit profile, masinile universale 3 in 1, masinile pentru indoirea tablei, abkanturi, masinile pentru roluit tabla, presele si ghilotinele.

Dispozitivele de crestat tevi sunt utilizate pentru crestarea tevilor, rezultand imbinari perfecte prin sudarea tevilor.

In procesul de decupare a foilor metalice sunt utilizate masinile pentru decupat (masini pentru decupat manuale, masini pentru decupat hidraulice si masini de decupat pneumatice) care cu un cutit superior ce se gliseaza in diverse piese duce la debitarea foii metalice.

In procesul de indoire, care presupune deformarea profilelor prin indoirea mai multor unghiuri sunt utilizate dispozitivele universale de indoit, masinile pentru indoit tevi si profile, dispozitive pentru indoit tevi.

Indoirea foilor metalice se face deformand tabla, prin indoirea acesteia cu un utilaj numit masina pentru indoirea tablei sau abkant. Abkanturile pot fi clasificate in: abkanturi manuale, abkanturi motorizate si abkanturi hidraulice.

Debitarea tablei este operatiunea prin care se realizeaza taierea tablei, acest proces se face cu o masina de taiere a tablei sau o ghilotina. Ghilotinele se impart in: ghilotine manuale, ghilotine electrice si ghilotine hidraulice.

Masinile de bordurat, de zencuit si cele de faltuit sunt utilizate in procesul de bordurare a pieselor metalice, prin care se realizeaza marginile la diverse piese metalice.

Presele hidraulice sau cele pneumatice sunt prevazute cu o stanta si sunt utilizate la stantarea tablei, acest proces se mai poate realiza si cu ajutorul unei foarfece combinate, dotata cu o statie pentru stantat.

Masinile de roluit tabla sunt utilizate in procesul de roluire, fiind de obicei prevazuta cu 3 cilindri paraleli care imping piesa metalica.

Presarea este procesul care consta in apasarea mecanica a tablei pana cand aceasta se deformeaza. Din categoria preselor amintim: presele manuale, presele pneumatice, presele hidraulice.

Modelele diversificate de masini pentru prelucrarea tablei si a profilelor din metal sunt utilizate atat in atelierele mai mici, cat si de catre marii producatori ai industriei metalurgice. 

Va punem la dispozitie masini pentru prelucrarea tablei de la producatorul austriac Bernardo - calitate la un pret corect.

Read moreShow less

Menu

Suna-ne