Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Masini pentru roluit tabla

Masinile pentru roluit tabla se utilizeaza la procesul de roluire a tablei, care consta in prelucrarea la rece, in urma acestui proces se obtin forme curbe.

Procesul de roluire consta in introducerea foii metalice printre rolele masinii-unelte, se misca apoi dreapta-stanga foaia de prelucrat si se coboara rola care preseaza, obtinandu-se astfel curbarea foii metalice in forma dorita.

Masinile de roluit tabla sunt prevazute cu 3 sau 4 cilindrii, cu ajutorul carora se obtine indoirea tablei in forma de cilindru sau con, prin actionarea manuala sau motorizata a acestora.

Masinile de roluit tabla se clasifica in: masini manuale pentru roluit tabla, masini motorizate pentru roluit tabla, masini hidraulice de roluit cu trei cilindri asimetrici, masini hidraulice de roluit cu 4 cilindri asimetrici.

Masinile manuale pentru roluit tabla sunt utilaje care sunt prevazute cu 3 cilindri cu ajutorul careia se poate realiza procesul de roluire sub forma unor cilindri de dimensiuni diferite. Acest tip de echipamente sunt actionate manual cu ajutorul rolelor.

Masinile motorizate pentru roluit tabla sunt utilaje care se actioneaza cu un motor trifazat, fiind prevazute cu 3 cilindri care dau forma unor cilindri de dimensiuni diferite.

Aceste masini pentru roluit se actioneaza cu niste pedale de actionare a rolelor, fiecare pedala determina un sens de rotire a rolelor.

Masinile hidraulice de roluit cu 3 cilindri asimetrici sunt prevazute cu un dispozitiv hidraulic de actionare a rolelor. Aceste utilaje sunt actionate cu ajutorul unui pupitru de comanda care au control asupra operatiunilor realizate de acestea.

Masinile hidraulice de roluit cu 3 cilindri asimetrici realizeaza procese de roluire a tablei in forma de cilindru.

Masinile hidraulice de roluit cu 4 cilindri asimetrici se aseamana ca mod de functionare cu masinile hidraulice de roluit cu 3 cilindri asimetrici. Singura diferenta intre cele doua tipuri de masini pentru roluit tabla este un cilindru optional care ajuta la procesul de roluire a conurilor din tabla.

In functie de necesitatile fiecaruia, la achizitia unei masini pentru roluit tabla trebuie sa se aiba in vedere urmatorii indici: grosimea, lungimea maxima a foii de prelucrat, procesele la care este utilizat echipamentul (roluire cilindrica sau in conuri), folosire si productivitate.

Compania noastra comercializeaza masini de roluit tabla profesionale de calitate la un pret corect.

Read moreShow less

Menu

Suna-ne