Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro
Filtrare dupa
Filtrare dupa
Tensiune de alimentare

CNC Plasma

Filtrare dupa

Masinile CNC de taiat cu plasma sunt echipamente de precizie ridicata cu o interfata accesibila si foarte eficienta in acelasi timp. Utilajul CNC de taiat cu plasma este dotat din fabricatie cu baza si coloana sudate pentru asigurarea stabilitatii si rezistenta ridicata la torsiune.

Masinile CNC de taiat cu plasma este utilizata la scara larga in industria constructoare de masini, industria prelucratoare de metal si in industria mecanica datorita raportului bun calitate-pret.

deplaseze pe y se realizeaza cu ajutorul coloanei, iar suportul traversa deplaseaza masina pe x si z. Pozitionarea axelor se realizeaza electronic. Printr-o interfata USB se realizeaza transmiterea datelor. Daca este cazul, permite, editarea codului functiilor de control, precum si afisarea codului tip G sau HPGL. Masina pentru debitat cu plasma se controleaza prin intermediul unui controller DSP care permite procesarea fisierelor de tip G de pe un calculator. Sunt foarte ușor de utilizat, sunt ecologice si au un confort ridicat în întreținere.

Masinile CNC de taiat cu plasma sunt ideale pentru otel, aluminiu, otel galvanizat, titan etc.

Acestea sunt prevazute cu Software CAD/CAM ArtCAM Express 2013 lucru ideal pentru crearea programelor de prelucrare pentru aplicatii din industria prelucrarii mobilierului, design interior, instalatii etc. Dimensiunile pe axele x si y pot fi costumizate in functie de necesitatile clientului. Aceste echipamente reprezinta una din cele mai bune alegeri pentru debitarea profilelor metalice din atelierele dumneavoastra. Echipamentul este foarte flexibil in ceea ce priveste interventiile in ciclul de prelucrare.

Acest Soft este compatibil cu sisteme de operare Windows pe 32 bit sau 64 bit (Windows 7, Windows XP Home/Professional, Windows 2000)

Un avantaj il constiuie existenta unui controller integrat pentru axul frezor care permite realizarea de simulari sau utilizarea unor functii de frezare plana rapida. Inainte sa achizitionati o masina de taiat cu plasma CNC trebuie sa analizati operatiile pe care doriti sa le executati cu acest echipament si costuile care sunt implicate. Un avantaj important care se poate realiza cu aceste utilaje este debitarea rapida a diferitelor materiale

Read moreShow less

Menu

Suna-ne