Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Purificatoare de aer Levoit

Filtrare dupa

Performante de top

Purificatoare de aer Levoit sunt capabile de a umple oricand dormitorul cu un aer proaspat si curat. Aceste purificatoroare de aer de la Levoit vin cu Tehnologia Vortex. Inovatia Vortex creeaza un flux de aer puternic care se raspandeste in toata incaperea, acoperind pana la 20 mp.

 

Filtrare imbunatatita 

Filtrul True HEPA permite sa elimine eficient poluantii din aer, intr-un timp mai scurt decat filtrele mici. Aceste purificatoare de aer capteaza 99,97% din toti poluantii existenti in aer, cum ar fi polenul, praful, parul de la animale de companie, fumul de tutun si alte mirosuri casnice. 

 

Extrem de silentioase

Tehnologia K.E.A.P. care se regaseste in aceste purificatoare de aer reduce zgomotul.

 

100% fara Ozon

Purificatoarele de aer Levoit evita sa foloseasca lumina UV / Ion. O metoda de curatare a aerului pe care cercetarile au dovedit ca poate produce ozon daunator sanatatii utilizatorilor.

 

Sigur si certificat

Purificatoarele de aer Levoit sunt o optiune sigura. Acestea sunt verificate de AHAM, care este autoritatea de evaluare a purificatoarelor de aer. De asemenea, sunt verificate Energy Star, CARB, certificat FCC, listat ETL si certificat CA Prop 65.

Read moreShow less

Menu

Suna-ne