Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Purificator de aer Levoit LV-H133-RWH

Purificator de aer Levoit LV-H133-RWH, filtru true HEPA, filtrare 99.97%, 100% ozon free, 50 m², 400m³/h, touch screen, display LCD, senzor particule, alb.

Read more
223,52 € (fara TVA)
Reference:
LV-H133-RWH
Adaugă la comparație0
Descriere
  • EFICIENTA RIDICATA PENTRU CAMERE MARI

Filtrul de aer 3 în 1 pentru LV-H133 permite purificatorului sa elimine eficient poluantii din aer prin combinatia echilibrata dintre filtrul preliminar fin, filtrul True HEPA si filtrul de Carbon Activ. Acest filtru de aer capteaza 99,97% din toti poluantii existenti in aer de până la 0,3 microni, cum ar fi polenul, praful, parul de la animale de companie, bacterii*, virusuri*, fumul de tutun si alte mirosuri casnice.

Picture23.jpg

Picture21.jpg

  • EFICIENTA RIDICATA PENTRU CAMERE MARI

Purificatorul de aer Levoit LV-H133 aduce inovatia filtrelor True HEPA si Carbon Activ alaturi de filtrul preliminar, astfel are nevoie de doar 30 de minute pentru a purifica aerul in camere cu o dimensiune de 82 m² si 18 minute in camere cu o dimensiune de 50 m². Eficienta sa pentru camere mai mari il face perfect pentru camere de zi, birouri si bucatarii.

Picture22.jpg

  • MODUL AUTO

Cu cel mai recent senzor inteligent, Purificatorul de Aer Levoit LV-H133 ajusteaza automat viteza ventilatorului, in funcție de calitatea aerului in timp real. Purifica aerul in mod eficient in timp ce economisti bani si energie!

Picture28.jpg

  • INGRIJIRE PROFESIONALA A AERULUI

Sistemul de filtrare in trei etape din acest purificator de aer capteaza 99,97% din particulele din aer de pana la 0,3 microni cum ar fi praful, bacteriile si polenul. Filtrul de carbon activat absoarbe mirosurile de casnice, fumul si compusii organici volatili din aer.

Picture24.jpg

  • USOR DE INTRETINUT

Filtrul pentru purificatorul de aer Levoit LV-H133 are un prefiltru de nylon, care retine particulele mari din componenta aerului si care, de asemenea, poate fi curatat. Recomandarea noastra este sa curatati acest filtru cu aspiratorul o data pe luna pentru ca purificatorul sa isi mentina performantele si sa prelungiti durata de viata a filtrului.

  • 100% FARA OZON

Purificatoarele de aer Levoit evita sa foloseasca lumina UV / Ion. O metoda de curatare a aerului pe care cercetarile au dovedit ca poate produce ozon daunator sanatatii utilizatorilor. In schimb folosesc filtre performante ultra-fine care au grija ca tu sa respiri un aer curat si sanatos.

Picture29.jpg

  • TIMER 1-12 ORE

In afara celor 3 optiuni de cronometrare ale altor purificatoare de aer, intervalul de 1-12 ore al cronometrului va ofera flexibilitatea de a alege exact cat timp doriti ca purificatorul sa functioneze si sa economisiti energie in acest proces. Cu o putere nominala de 33W, LV-H133 consuma mai putina energie si costa doar 5 lei pe luna, chiar daca il utilizati 24 de ore pe zi.

Picture25.jpg

MOD DE NOAPTE!

Filtrati aerul cu un nivel de zgomot de doar 25 dB pentru un mediu interior odihnitor si linistitor. 25 dB suna asemenea unei soapte si este aproape imposibil de auzit de la distante mai mari de un metru.

Picture24.jpg

  • SIGUR SI CERTIFICAT

Filtrul original Levoit este sigur pentru sanatatea ta! Acesta este verificat de AHAM, care este autoritatea de evaluare a purificatoarelor de aer. De asemenea, este verificat Energy Star, CARB, certificat FCC, CE, listat ETL si certificat CA Prop 65.

Picture30.jpg

Nota: Recomandam schimbarea filtrului odata la 6-8 luni.

*Bacteriile si virusurile sunt retinute de filtru, dar nu eliminate.

  • IA DECIZIA CORECTA!

Alege să creezi un mediu sanatos in casa ta cu ajutorul unui purificator de aer Levoit. Atat tu cat si familia ta veti simti diferenta de fiecare data cand intrati pe usa!

Caracteristici: 

Tip montare: De sine statator

Utilizat pentru: Purificare

Material: Plastic

Functii: Display LCD

Culoare: Alb

Tip filtru: Carbon, True Hepa, Prefiltru

Recomandat pentru incaperi pana la: 82 m²

Putere maxima: 33 W

Flux de aer: 400 m³/h

Tip panou de comanda: Touch screen

Read more
Detalii ale produsului
LV-H133-RWH

Menu

Suna-ne