Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Purificator de aer Levoit LV-H133-RBK

Purificator de aer Levoit LV-H133-RBK, filtru true HEPA, filtrare 99.97%, 100% ozon free, 50 m², 400m³/h, touch screen, display LCD, senzor particule, negru.

Read more
234,45 € (fara TVA)
Reference:
LV-H133-RBK
Adaugă la comparație0
Descriere

Picture15.jpg

  • EFICIENTA RIDICATA PENTRU CAMERE MARI

Purificatorul de aer Levoit LV-H133 aduce inovatia filtrelor True HEPA si Carbon Activ alaturi de filtrul preliminar, astfel are nevoie de doar 30 de minute pentru a purifica aerul in camere cu o dimensiune de 82 m² si 18 minute in camere cu o dimensiune de 50 m². Eficienta sa pentru camere mai mari il face perfect pentru camere de zi, birouri si bucatarii.

Picture16.jpg

  • MODUL AUTO!

Cu cel mai recent senzor inteligent, Purificatorul de Aer Levoit LV-H133 ajusteaza automat viteza ventilatorului, in funcție de calitatea aerului in timp real. Purifica aerul in mod eficient in timp ce economisti bani si energie!

Picture17.jpg

  • INGRIJIREA PROFESIONALA A AERULUI

Sistemul de filtrare in trei etape din acest purificator de aer capteaza 99,97% din particulele din aer de pana la 0,3 microni cum ar fi praful, bacteriile si polenul. Filtrul de carbon activat absoarbe mirosurile de casnice, fumul si compusii organici volatili din aer.

Picture18.jpg

  • TIMER 1-12 ORE

In afara celor 3 optiuni de cronometrare ale altor purificatoare de aer, intervalul de 1-12 ore al cronometrului va ofera flexibilitatea de a alege exact cat timp doriti ca purificatorul sa functioneze si sa economisiti energie in acest proces. Cu o putere nominala de 33W, LV-H133 consuma mai putina energie si costa doar 5 lei pe luna, chiar daca il utilizati 24 de ore pe zi.

Picture19.jpg

  • MOD DE NOAPTE

Filtrati aerul cu un nivel de zgomot de doar 25 dB pentru un mediu interior odihnitor si linistitor. 25 dB suna asemenea unei soapte si este aproape imposibil de auzit de la distante mai mari de un metru.

  • SIGUR SI CERTIFICAT

Certificarile presitigioase Energy Star, CARB, FCC, CE si listarea ETL atesta faptul ca acest purificator de aer indeplineste cerintele stricte si este considerat eficient energetic si asigurat de calitate.

Picture20.jpg

  • IA DECIZIA CORECTA!

Alege să creezi un mediu sanatos in casa ta cu ajutorul unui purificator de aer Levoit. Atat tu cat si familia ta veti simti diferenta de fiecare data cand intrati pe usa!

Caracteristici: 

Tip montare: De sine statator

Utilizat pentru: Purificare

Material: Plastic

Functii: Display LCD

Culoare: Negru

Tip filtru: Carbon, True Hepa, Prefiltru

Recomandat pentru incaperi pana la: 82 m²

Putere maxima: 33 W

Flux de aer: 400 m³/h

Tip panou de comanda: Touch screen

Read more
Detalii ale produsului
LV-H133-RBK

Menu

Suna-ne