Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Purificator de aer Levoit LV-H134

Purificator de aer Levoit LV-H134, filtru True HEPA, filtrare 99.97%, 100% ozon free, 66 m², 530 m³/h, auto & sleep mode, touch screen, afisaj LED, mobil, alb.

Read more
Reference:
LV-H134-RWH
Adaugă la comparație0
Descriere

  • EFICIENTA RIDICATA PENTRU CAMERE MARI

Filtrul de aer 3 în 1 pentru LV-H134 permite purificatorului sa elimine eficient poluantii din aer prin combinatia echilibrata dintre filtrul preliminar fin, filtrul True HEPA si filtrul de Carbon Activ. Acest filtru de aer capteaza 99,97% din toti poluantii existenti in aer de până la 0,3 microni, cum ar fi polenul, praful, parul de la animale de companie, bacterii*, virusuri*, fumul de tutun si alte mirosuri casnice.

Picture1.jpg

Purificatorul de aer Levoit LV-H134 aduce inovatia filtrelor True HEPA si Carbon Activ alaturi de filtrul preliminar fin, astfel eficienta purificarii este cu 30% mai mare si viteza de purificare cu 35% mai rapida decat la alte filtre obisnuite. Acest purificator poate filtra fara efort aerul in incaperi de 66mp.

Picture6.jpg

Picture7.jpg

  • FILTRARE IMBUNATATITA

Filtrul True HEPA din LV-H134 ii permite sa elimine eficient poluantii din aer, intr-un timp mai scurt decat filtrele mici. Acest purificator de aer capteaza 99,97% din toti poluantii existenti in aer, cum ar fi polenul, praful, parul de la animale de companie, fumul de tutun si alte mirosuri casnice.

Picture1.jpg

  • EXTREM DE SILENTIOS

Cu modul de Noapte activ, LV-H134 este aproape imposibil de auzit la 25dB. Tehnologia care se regaseste in acest purificator de aer reduce zgomotul facându-l unul dintre cele mai linistite purificatoare de aer din jur.

Picture14.jpg

  • LIGHTS OUT

Toate luminile afisajului pot fi stinse, astfel incat sa nu fiti deranjati in timp ce dormiti. De asemenea, puteti seta cu usurinta un cronometru pentru 2, 4, 6 sau 8 ore, astfel incat acesta se opreste automat in timp ce dormiti.

Picture10.jpg

  • UȘOR DE ÎNTREȚINUT

Filtrul pentru purificatorul de aer Levoit LV-H134 are un prefiltru de nylon, care retine particulele mari din componenta aerului si care, de asemenea, poate fi curatat. Recomandarea noastra este sa curatati acest filtru cu aspiratorul o data pe luna pentru ca purificatorul sa isi mentina performantele si sa prelungitidurata de viata a filtrului.

Picture2.jpg

  • 100% FARA OZON

Purificatoarele de aer Levoit evita sa foloseasca lumina UV / Ion. O metoda de curatare a aerului pe care cercetarile au dovedit ca poate produce ozon daunator sanatatii utilizatorilor. In schimb folosesc filtre performante ultra-fine care au grija ca tu sa respiri un aer curat si sanatos.

Picture4.jpg

Picture12.jpg

  • PERIOADA DE VIATA PRELUNGITA

Motorul utilizeaza rulmenti de inalta precizie pentru a crea un flux de aer mai puternic. In acelasi timp dureaza mai mult decat motoarele clasice ale purificatoarelor de aer. 

Picture11.jpg

  • SIGUR SI CERTIFICAT

Levoit LV-H134 este optiunea sigura. Acesta este verificat de AHAM, care este autoritatea de evaluare a purificatoarelor de aer. De asemenea, este verificat Energy Star, CARB, certificat FCC, listat ETL si certificat CA Prop 65.

Picture5.jpg

  • IA DECIZIA CORECTA!

Alege să creezi un mediu sanatos in casa ta cu ajutorul unui purificator de aer. Atat tu cat si familia ta veti simti diferenta de fiecare data cand intrati pe usa!

Nota: Recomandam schimbarea filtrului odata la 6-8 luni.

*Bacteriile si virusurile sunt retinute de filtru, dar nu eliminate.

Caracteristici: 

Tip montare: De sine statator

Utilizat pentru: Purificare

Material: Plastic

Culoare: Alb

Tip filtru:Carbon

Recomandat pentru incaperi de: 66 m²

Putere maxima: 45 W

Tensiune alimentare: 120 V

Trepte de viteza: 3

Flux de aer: 530 m³/h

Tip panou de comanda: Digital

Nivel zgomot: 24 - 54 dB

DIMENSIUNI

Inaltime: 400 mm

Latime: 820 mm

Lungime: 380.6 mm

 

 

Read more
Detalii ale produsului
LV-H134-RWH

Menu

Suna-ne