Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Purificator de aer Levoit LV-H135

Purificator de aer Levoit LV-H135, filtru True Hepa, carbon activ, filtrare 99.97%, 100% ozon free, 360 m³/h, auto & sleep mode, touch screen, afisaj LED, rezervor uleiuri esentiale, mobil, alb.

Read more
Reference:
LV-H135-RWH
Adaugă la comparație0
Descriere

Picture%201.jpg

  • EFICIENTA RIDICATA PENTRU CAMERE

Purificatorul de aer Levoit LV-H131 aduce inovatia filtrelor True HEPA si Carbon Activ Honeycomb alaturi de filtrul preliminar, astfel eficienta purificarii este cu 30% mai mare si viteza de purificare cu 35% mai rapida decat la alte filtre obisnuite.

  • FILTRARE IN 3 ETAPE IMBUNATATITA

Filtrul de aer 3 în 1 din Levoit LV-H135 ii permite sa elimine eficient poluantii din aer prin combinatia echilibrata dintre filtrul preliminar fin, filtrul True HEPA si filtrul de Carbon Activ . Acest filtru de aer capteaza 99,97% din toti poluantii existenti in aer de până la 0,3 microni, cum ar fi polenul, praful, parul de la animale de companie, fumul de tutun si alte mirosuri casnice.

Picture%202.jpg

  • PURIFICARE IN DOAR 12 MINUTE 

Acest purificator de aer LV-H135 acoperă o suprafață de pană la 43m², elimină 99.97% din particulele aeriene mici de pana la 0.3 microni, inclusiv alergeni de la animale de companie, fum, mucegai, polen, miros, si praf.

Picture%208.jpg

  • MODUL AUTO

Cu cel mai recent senzor inteligent, Purificatorul de Aer Levoit H135 ajusteaza automat viteza ventilatorului, in funcție de calitatea aerului in timp real. Purifica aerul in mod eficient in timp ce economisesti energie!

Picture%209.jpg

  • TIMER 1-12 ORE

In afara celor 3 optiuni de cronometrare ale altor purificatoare de aer, intervalul de 1-12 ore al cronometrului va ofera flexibilitatea de a alege exact cat timp doriti ca purificatorul sa functioneze si sa economisiti energie in acest proces.

Picture%2010.jpg

  • MOD DE NOAPTE

Filtrati aerul cu un nivel de zgomot de doar 26 dB pentru un mediu interior odihnitor si linistitor, 26 dB suna asemenea unei soapte si este aproape imposibil de auzit.

Picture%2011.jpg

  • 100% FARA OZON

Purificatoarele de aer Levoit evita sa foloseasca lumina UV / Ion. O metoda de curatare a aerului pe care cercetarile au dovedit ca poate produce ozon daunator sanatatii utilizatorilor. In schimb folosesc filtre performante ultra-fine care au grija ca tu sa respiri un aer curat si sanatos.

Picture%204.jpg

Picture%2012.jpg

  • SUGESTII DE INTRETINERE

Filtrul pentru purificatorul de aer Levoit LV-H135 are un prefiltru de nylon, care retine particulele mari din componenta aerului si care, de asemenea, poate fi curatat. Recomandarea noastra este sa curatati acest filtru cu aspiratorul o data pe luna pentru ca purificatorul sa isi mentina performantele si sa prelungiti durata de viata a filtrului.

Picture%203.jpg

  • SIGUR SI CERTIFICAT

Filtrul original Levoit este sigur pentru sanatatea ta! Acesta este verificat de AHAM, care este autoritatea de evaluare a purificatoarelor de aer. De asemenea, este verificat Energy Star, CARB, certificat FCC, listat ETL si certificat CA Prop 65.

Picture%205.jpg

Nota: Recomandam schimbarea filtrului odata la 6-8 luni.

  • IA DECIZIA CORECTA!

Alege să creezi un mediu sanatos in casa ta cu ajutorul unui purificator de aer. Atat tu cat si familia ta veti simti diferenta de fiecare data cand intrati pe usa!

Caracteristici: 

Tip montare: De sine statator

Utilizat pentru: Purificare

Material: Plastic

Culoare: Alb

Tip filtru: Carbon

Recomandat pentru incaperi pana la: 43 m²

Putere maxima: 40 W

Tensiune alimentare: 220 V

Trepte de viteza: 3

Flux de aer: 360 m³/h

Tip panou de comanda: Digital

Nivel zgomot: 26 - 54 dB

DIMENSIUNI

Inaltime: 615 mm

Latime: 338 mm

Lungime: 338 mm

 

Read more
Detalii ale produsului
LV-H135-RWH

Menu

Suna-ne