Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Purificator de aer Levoit Vista 200

Purificator de aer Levoit Vista 200, filtru True Hepa, carbon activ, ozone free, super silent, filtrare 99.97%, 100% ozon free, pet friendly, filtru de rezerva, touch screen, timer, alb.

Read more
Reference:
Vista 200-RXW
Adaugă la comparație0
Descriere

Picture%201.jpg

  • PERFECT PENTRU ORICE CAMERA

Purificatorul de aer Levoit Vista 200 aduce inovatia filtrelor True HEPA si Carbon Activ  alaturi de filtrul preliminar, astfel eficienta purificarii este cu 30% mai mare si viteza de purificare cu 35% mai rapida decat la alte filtre obisnuite. In plus, este unul dintre cele mai eficiente purificatoare de aer de pe piata din punct de vedere energetic!

Picture%202.jpg

  • EFICIENTA RIDICATA PENTRU CAMERE MARI

Filtrul de aer 3 în 1 pentru Vista 200 permite purificatorului sa elimine eficient poluantii din aer prin combinatia echilibrata dintre filtrul preliminar fin, filtrul True HEPA si filtrul de Carbon Activ. Acest filtru de aer capteaza 99,97% din toti poluantii existenti in aer de până la 0,3 microni, cum ar fi polenul, praful, parul de la animale de companie, bacterii*, virusuri*, fumul de tutun si alte mirosuri casnice.

  • FILTRARE IN 3 ETAPE

Purificatorul de aer Vista 200 acoperă o suprafață de 15m², ceea ce il face perfect pentru dormitoare, camere de zi si bucatarii. Elimină 99.97% din particulele aeriene mici de pana la 0.3 microni, inclusiv alergeni de la animale de companie, fum, mucegai, polen, miros, si praf.

Picture%208.jpg

  • 3 OPTIUNI DE CRONOMETRARE

Setati cu usurinta un cronometru timp de 2, 4 sau 8 ore. La finalul programului setat purificatorul de aer se va opri automat, economisind energie si bani.

Picture%203.jpg

  • USOR DE INTRETINUT

Filtrul pentru purificatorul de aer Levoit Vista 200 are un prefiltru de nylon, care retine particulele mari din componenta aerului si care, de asemenea, poate fi curatat. Recomandarea noastra este sa curatati acest filtru cu aspiratorul o data pe luna pentru ca purificatorul sa isi mentina performantele si sa prelungiti durata de viata a filtrului.

  • MOD DE NOAPTE

Filtreaza aerul cu un nivel de zgomot de doar 26 dB pentru un mediu interior odihnitor si linistitor, 26 dB suna asemenea unei soapte si este aproape imposibil de auzit. Bucura-te de respiratie mai usoara si de somn odihnitor, deoarece Vista 200 elimina bacteriile si va curata aerul.

Picture%2010.jpg

  • 100% FARA OZON

Purificatoarele de aer Levoit evita sa foloseasca lumina UV / Ion. O metoda de curatare a aerului pe care cercetarile au dovedit ca poate produce ozon daunator sanatatii utilizatorilor. In schimb folosesc filtre performante ultra-fine care au grija ca tu sa respiri un aer curat si sanatos.

Picture%204.jpg

Picture%2011.jpg

  • SIGUR SI CERTIFICAT

Filtrul original Levoit este sigur pentru sanatatea ta! Acesta este verificat de AHAM, care este autoritatea de evaluare a purificatoarelor de aer. De asemenea, este verificat Energy Star, CARB, certificat FCC, listat ETL si certificat CA Prop 65.

Picture%205.jpg

Nota: Recomandam schimbarea filtrului odata la 6-8 luni.

        *Bacteriile si virusurile sunt retinute de filtru, dar nu eliminate.

  • IA DECIZIA CORECTA!

Alege să creezi un mediu sanatos in casa ta cu ajutorul unui purificator de aer. Atat tu cat si familia ta veti simti diferenta de fiecare data cand intrati pe usa!

Caracteristici: 

Tip montare: De sine statator

Utilizat pentru: Purificare

Material: Plastic

Culoare: Alb

Tip filtru: Carbon, True HEPA, Prefiltru

Recomandat pentru incaperi pana la: 15 m²

Putere maxima: 15 W

Tensiune alimentare: 120 V

Trepte de viteza: 3

Tip panou de comanda: Digital

Nivel zgomot: 26-54 dB

DIMENSIUNI

Inaltime: 390 mm

Latime: 250.1 mm

Lungime: 250.2 mm

 

Read more
Detalii ale produsului
Vista 200-RXW

Menu

Suna-ne