Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Purificator aer Levoit Vital 100-RXV

Purificator aer Levoit Vital 100-RXV, filtru True Hepa, sleep mode, filtrare 99.97%, 100% ozon free, touch screen, afisaj LED, set filtre rezerva, alb.

Read more
116,80 € (fara TVA)
Reference:
Vital 100-RXW
Adaugă la comparație0
Descriere

Picture 5.jpg

  • PERFECT PENTRU ORICE CAMERA

Purificatorul de aer Levoit Vital 100 aduce inovatia filtrelor True HEPA si Carbon Activ  alaturi de filtrul preliminar, astfel eficienta purificarii este cu 30% mai mare si viteza de purificare cu 35% mai rapida decat la alte filtre obisnuite.

  • FILTRARE IN 3 ETAPE

Purificatorul de aer Vital 100 acoperă o suprafață de 28m² fără efort, ceea ce il face perfect pentru dormitoare, camere de zi si bucatarii. Filtrul de aer 3 în 1 pentru Vital 100 permite purificatorului sa elimine eficient poluantii din aer prin combinatia echilibrata dintre filtrul preliminar fin, filtrul True HEPA si filtrul de Carbon Activ. Acest filtru de aer capteaza 99,97% din toti poluantii existenti in aer de până la 0,3 microni, cum ar fi polenul, praful, parul de la animale de companie, bacterii*, virusuri*, fumul de tutun si alte mirosuri casnice.


  • 3 OPTIUNI DE CRONOMETRARE

Setează cu usurinta un cronometru timp de 2, 4 sau 8 ore. La finalul programului setat purificatorul de aer se va opri automat, economisind energie si bani.

  • MOD DE NOAPTE

Filtreaza aerul cu un nivel de zgomot de doar 23 dB pentru un mediu interior odihnitor si linistitor, 23 dB suna asemenea unei soapte si este aproape imposibil de auzit. Bucura-te de respiratie mai usoara si de somn odihnitor, deoarece Vital 100 elimina bacteriile si va curata aerul.

  • 100% FARA OZON

Purificatoarele de aer Levoit evita sa foloseasca lumina UV / Ion. O metoda de curatare a aerului despre care s-a dovedit ca poate produce ozon daunator sanatatii utilizatorilor.


Purificatoarele de aer Levoit evita sa foloseasca lumina UV / Ion. O metoda de curatare a aerului pe care cercetarile au dovedit ca poate produce ozon daunator sanatatii utilizatorilor. In schimb folosesc filtre performante ultra-fine care au grija ca tu sa respiri un aer curat si sanatos.

  •  USOR DE INRETINUT

Filtrul pentru purificatorul de aer Levoit Vital 100 are un prefiltru de nylon, care retine particulele mari din componenta aerului si care, de asemenea, poate fi curatat. Recomandarea noastra este sa curatati acest filtru cu aspiratorul o data pe luna pentru ca purificatorul sa isi mentina performantele si sa prelungiti durata de viata a filtrului.

  • SIGUR SI CERTIFICAT

Filtrul original Levoit este sigur pentru sanatatea ta! Acesta este verificat de AHAM, care este autoritatea de evaluare a purificatoarelor de aer. De asemenea, este verificat Energy Star, CARB, certificat FCC, listat ETL si certificat CA Prop 65.

Nota: Recomandam schimbarea filtrului odata la 6-8 luni.

*Bacteriile si virusurile sunt retinute de filtru, dar nu eliminate.

  • IA DECIZIA CORECTA!

Alege să creezi un mediu sanatos in casa ta cu ajutorul unui purificator de aer. Atat tu cat si familia ta veti simti diferenta de fiecare data cand intrati pe usa!

Caracteristici: 

Tip montare: De sine statator

Utilizat pentru: Purificare

Material: Plastic

Culoare: Alb

Tip filtru: Carbon, True HEPA, Prefiltru

Recomandat pentru incaperi de: 28 m²

Putere maxima: 45 W

Tensiune alimentare: 120 V

Trepte de viteza: 3

Tip panou de comanda: Digital

Nivel zgomot: 23 dB

DIMENSIUNI

Inaltime: 390 mm

Latime: 250.1 mm

Lungime: 250.2 mm

Read more
Detalii ale produsului
Vital 100-RXW

Menu

Suna-ne