Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Purificator de aer Levoit LV-H132RXB

Purificator de aer Levoit LV-H132RBX, filtru True Hepa, filtrare 99.97%, 100% ozon free, 15m², touch screen, cu set filtre rezerva, negru.

Read more
85,71 € (fara TVA)
Reference:
LV-H132-RXB
Adaugă la comparație0
Descriere

Picture1.jpg

  • SISTEM AVANSAT DE FILTRARE IN 3 ETAPE

Prefiltrul, Filtrul True HEPA si filtrul de Carbon Activ cu eficienta ridicata capteaza alergenii, fumul si indeparteaza 99.97% din particulele de praf, polen, mucegai si nu numai!

Picture2.jpg

  • 100% FARA OZON

Purificatoarele de aer Levoit evita sa foloseasca lumina UV / Ion. O metoda de curatare a aerului pe care cercetarile au dovedit ca poate produce ozon daunator sanatatii utilizatorilor. In schimb folosesc filtre performante ultra-fine care au grija ca tu sa respiri un aer curat si sanatos.

Picture10.jpg

  • VIATA FILTRULUI PENTRU EFICIENTA MAXIMA 

Purificatorul de aer LV-H132 poate calcula viata filtrului in functie de situatia reala a acestuia si te atentioneaza atunci cand este momentul sa fie schimbat. Contribuie astfel la economisirea de bani si energie. Este recomandat sa inlocuiti filtrul la fiecare 6-8 luni, in functie de utilizare si de calitatea aerului.

Nota: Filtrul de inlocuire este disponibil pentru achizitionare.

  • FUNCTIONARE ULTA-SILENTIOASA

Filtrarea aerului cu cel mai scazut nivel de zgomot de 25db este perfecta pentru un mediu interior odihnitor si linistitor, ceea ce este util pentru a dormi profund.

Picture4.jpg

  •  LUMINA DE NOAPTE

Este confortabila pentru odihna si relaxare pe un cadru putin luminos, purificatorul Levoit este protectorul tau in intunericul noptii.

Picture5.jpg

  • PURIFICATOR DE AER INALTA EFICIENTA

Circula aerul din camera de 4 ori pe ora pentru a realiza o purificare rapida. Dimensiunea unica si designul contemporan fac ca purificatorul de aer Levoit sa fie potrivit pentru camere mici, mijlocii, birouri si dormitoare.

Picture6.jpg

  • EFICIENTA RIDICATA PENTRU CAMERE MARI

Filtrul de aer 3 în 1 pentru LV-H132 permite purificatorului sa elimine eficient poluantii din aer prin combinatia echilibrata dintre filtrul preliminar fin, filtrul True HEPA si filtrul de Carbon Activ. Acest filtru de aer capteaza 99,97% din toti poluantii existenti in aer de până la 0,3 microni, cum ar fi polenul, praful, parul de la animale de companie, bacterii*, virusuri*, fumul de tutun si alte mirosuri casnice.

Picture8.jpg

  • USOR DE INTRETINUT

Filtrul pentru purificatorul de aer Levoit LV-H132 are un prefiltru de nylon, care retine particulele mari din componenta aerului si care, de asemenea, poate fi curatat. Recomandarea noastra este sa curatati acest filtru cu aspiratorul o data pe luna pentru ca purificatorul sa isi mentina performantele si sa prelungiti durata de viata a filtrului.

Picture9.jpg

  • SIGUR SI CERTIFICAT

Filtrul original Levoit este sigur pentru sanatatea ta! Acesta este verificat de AHAM, care este autoritatea de evaluare a purificatoarelor de aer. De asemenea, este verificat Energy Star, CARB, certificat FCC, listat ETL si certificat CA Prop 65.

Picture11.jpg

Nota: Recomandam schimbarea filtrului odata la 6-8 luni.

          *Bacteriile si virusurile sunt retinute de filtru, dar nu eliminate

  • IA DECIZIA CORECTA!

Alege să creezi un mediu sanatos in casa ta cu ajutorul unui purificator de aer. Atat tu cat si familia ta veti simti diferenta de fiecare data cand intrati pe usa!

Caracteristici:

Tip montare: De sine statator

Utilizat pentru: Purificare

Material: Plastic

Functii: Display LCD

Culoare: Negru

Tip filtru: Carbon Activ, True HEPA, Prefiltru

Nivel zgomot: 25 - 46 dB

Recomandat pentru incaperi pana la: 15 m²

Putere maxima: 25 W

Tip panou de comanda: Touch screen

Read more
Detalii ale produsului
LV-H132-RXB

Menu

Suna-ne