Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Purificator de aer Levoit LV-H132XR

Purificator de aer Levoit LV-H132XR, filtru True Hepa, filtrare 99.97%, 100% ozon free, 15m², touch screen, set filtre rezerva, alb.

Read more
85,71 € (fara TVA)
Reference:
LV-H132XR
Adaugă la comparație0
Descriere

Picture1.jpg

  • SISTEM AVANSAT DE FILTRARE IN 3 ETAPE

Prefiltrul, Filtrul True HEPA si filtrul de Carbon Activ cu eficienta ridicata capteaza alergenii, fumul si indeparteaza 99.97% din particulele de praf, polen, mucegai si nu numai!

Picture2.jpg

  • PROIECTAT 100% FARA OZON

Purificatoarele de aer Levoit evita sa foloseasca lumina UV / Ion. O metoda de curatare a aerului pe care cercetarile au dovedit ca poate produce ozon daunator sanatatii utilizatorilor.

Picture3.jpg

  • EFICIENTA FILTRULUI LA POTENTIAL MAXIM

Purificatorul de aer LV-H132 poate calcula viata filtrului in functie de situatia reala a acestuia si te atentioneaza atunci cand este momentul sa fie schimbat. Contribuie astfel la economisirea de bani si energie. Este recomandat sa inlocuiti filtrul la fiecare 6-8 luni, in functie de utilizare si de calitatea aerului.

Nota: Filtrul de inlocuire este disponibil pentru achizitionare.

  • FUNCTIONARE ULTRA-SILENTIOASA

Filtrarea aerului cu cel mai scazut nivel de zgomot de 25db este perfecta pentru un mediu interior odihnitor si linistitor, ceea ce este util pentru a dormi profund.

Picture4.jpg

  •  LUMINA DE NOAPTE

Este confortabila pentru odihna si relaxare pe un cadru putin luminos, purificatorul Levoit este protectorul tau in intunericul noptii.

Picture6.jpg

  • PURIFICATOR DE AER DE INALTA EFICIENTA

Circula aerul din camera de 4 ori pe ora pentru a realiza o purificare rapida. Dimensiunea unica si designul contemporan fac ca purificatorul de aer Levoit sa fie potrivit pentru camere mici, mijlocii, birouri si dormitoare.

Picture7.jpg

  • SIGUR SI CERTIFICAT

Certificarile presitigioase Energy Star, CARB, FCC, CE si listarea ETL atesta faptul ca acest purificator de aer indeplineste cerintele stricte si este considerat eficient energetic.

Picture8.jpg

  • IA DECIZIA CORECTA!

Alege să creezi un mediu sanatos in casa ta cu ajutorul unui purificator de aer. Atat tu cat si familia ta veti simti diferenta de fiecare data cand intrati pe usa!

Caracteristici:

Tip montare: De sine statator

Utilizat pentru: Purificare

Material: Plastic

Functii: Display LCD

Culoare: Alb

Tip filtru: Carbon Activ, True HEPA, Prefiltru

Nivel zgomot: 25 - 46 dB

Recomandat pentru incaperi pana la: 15 m²

Putere maxima: 25 W

Tip panou de comanda: Touch screen

Read more
Detalii ale produsului
LV-H132XR

Menu

Suna-ne