Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Purificator de aer Levoit - LV-H131

Purificatorul de aer Levoit LV-H131 cu filtru True Hepa, carbon activ, filtrare 99,97%, 100% ozon free, 230 m3 /h, sleep mode, set filtre rezerva, alb.

Read more
151,26 € (fara TVA)
Reference:
LV-H131-RXW
Adaugă la comparație0
Descriere

Picture1.png

  • EFICIENTA RIDICATA PENTRU CAMERE MARI

Filtrul de aer 3 în 1 pentru LV-H131 sau LV-H131S permite purificatorului sa elimine eficient poluantii din aer prin combinatia echilibrata dintre filtrul preliminar fin, filtrul True HEPA si filtrul de Carbon Activ. Acest filtru de aer capteaza 99,97% din toti poluantii existenti in aer de până la 0,3 microni, cum ar fi polenul, praful, parul de la animale de companie, fumul de tutun si alte mirosuri casnice.

Picture2.png

  •    PURIFICATOR IN DOAR 10 MINUTE

Schimbarea de aer se face de 4,5 ori pe ora pentru o incapere de 30 ​​mp ceea ce il face potrivit pentru camere medii si mari precum un dormitor, living sau o bucatarie.

Picture3.jpg

  • MODUL AUTO

Cu cel mai recent senzor inteligent, Purificatorul de Aer Levoit H131 ajusteaza automat viteza ventilatorului, in funcție de calitatea aerului in timp real. Purifica aerul in mod eficient in timp ce economiseste energie!

Picture4.png

  • TIMER 1-12 ORE

In afara celor 3 optiuni de cronometrare ale altor purificatoare de aer, intervalul de 1-12 ore al cronometrului va ofera flexibilitatea de a alege exact cat timp doriti ca purificatorul sa functioneze si sa economisiti energie in acest proces.

Picture5.png

  • MOD DE NOAPTE

Filtrati aerul cu un nivel de zgomot de doar 27 dB pentru un mediu interior odihnitor si linistitor, 27 dB suna asemenea unei soapte.

Picture6.png

  • SIGUR SI CERTIFICAT

Filtrul original Levoit este sigur pentru sanatatea ta! Acesta este verificat de AHAM, care este autoritatea de evaluare a purificatoarelor de aer. De asemenea, este verificat Energy Star, CARB, certificat FCC, listat ETL si certificat CA Prop 65.

Picture7.jpg

Nota: Recomandam schimbarea filtrului odata la 6-8 luni.

         Este necesara o retea Wi-Fi de 2,4 GHz securizata.

  • USOR DE INTRETINUT

Filtrul pentru purificatorul de aer Levoit LV-H131 sau LV-H131S are un prefiltru de nylon, care retine particulele mari din componenta aerului si care, de asemenea, poate fi curatat. Recomandarea noastra este sa curatati acest filtru cu aspiratorul o data pe luna pentru ca purificatorul sa isi mentina performantele si sa prelungiti durata de viata a filtrului.

Picture2.png

  • 100% FARA OZON

Purificatoarele de aer Levoit evita sa foloseasca lumina UV / Ion. O metoda de curatare a aerului pe care cercetarile au dovedit ca poate produce ozon daunator sanatatii utilizatorilor. In schimb folosesc filtre performante ultra-fine care au grija ca tu sa respiri un aer curat si sanatos.

Picture9.jpg

  • IA DECIZIA CORECTA!

Alege să creezi un mediu sanatos in casa ta cu ajutorul unui purificator de aer. Atat tu cat si familia ta veti simti diferenta de fiecare data cand intrati pe usa!

Caracteristici:

Tip montare: De sine statator

Utilizat pentru: Purificare

Material: Plastic

Culoare: Alb

Tip filtru: Carbon Activ, True HEPA, Prefiltru

Recomandat pentru incaperi pana la: 30 m²

Putere maxima: 40 W

Tensiune alimentare: 120 V

Trepte de viteza: 3

Flux de aer: 230 m³/h

Tip panou de comanda: Digital

Nivel zgomot: 27 - 52 dB

Inaltime: 540.5 mm

Latime: 440 mm

Lungime: 300.3 mm

Read more
Detalii ale produsului
LV-H131-RXW

Menu

Suna-ne