Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Purificator de aer Levoit - Core 350 RO

Purificatorul de aer Levoit Core 350 Pet Care cu filtru True Hepa, carbon activ, super silent, filtrare 99,97%, 100% ozon free, touch screen, alb.

Read more
116,80 € (fara TVA)
Reference:
Core P350-RAC
Adaugă la comparație0
Descriere

Picture1.jpg

  • PROIECTAT IN CALIFORNIA

Cadoul perfect pentru familiile cu animale de companie! Purificatorul de aer Levoit Core P350 creeaza in casa o atmosfera sanatoasa pentru tine si animalele de companie iubite, precum caini, pisici, iepurasi si chiar reptile.

Picture2.jpg

  • IDEAL PENTRU PERSOANELE ALERGICE

Purificatorul de aer CoreP350 True HEPA reduce pana la 99,97% din germenii nocivi, parul de la animalele de companie, praful, fumul, polenul si alti alergeni de pana la 0,3 microni. Imbunatateste calitatea aerului si trateaza alergiile usurand stranutul, tusea, sinusurile si respiratia grea.

Picture3.jpg

  • EFICIETA RIDICATA PENTRU CAMERE MARI

Purificatorul de aer Levoit Core P350 aduce inovatia filtrelor True HEPA si Carbon Activ alaturi de filtrul preliminar fin, astfel eficienta purificarii este cu 30% mai mare si viteza de purificare cu 35% mai rapida decat la alte filtre obisnuite. 

Picture4.jpg

  • PURIFICARE IN DOAR 10 MINUTE

Schimbarea de aer se face de 5 ori pe ora pentru o incapere de 20 ​​mp ceea ce il face potrivit pentru camere medii si mari precum un dormitor, living sau o bucatarie. In comparatie cu alte purificatoare de aer, capacitatea de dezodorizare a Core P350 a crescut cu 60% prin Formula AirReComposition din filtrul de carbon activat, care descompune chimic mirosurile neplacute in aer, fara a influența puritatea aerului din incapere.

Picture5.jpg

  •  3 OPTIUNI DE CRONOMETRARE

Setati cu usurinta un cronometru timp de 2, 4, 8 sau 12 ore. La finalul programului setat acesta se va opri automat, economisind energie si bani.

  • MOD DE NOAPTE

Tehnologia QuietKEAP mentine nivelul zgomotului la 24dB. Setati un cronometru timp de 2, 4, 8 sau 12 ore, apoi stingeti lumina de afisare si bucurati-va de o noapte de somn perfecta si linistita.

  • SIGUR SI CERTIFICAT

Certificarile presitigioase Energy Star, CARB, FCC, CE si listarea ETL atesta faptul ca acest purificator de aer indeplineste cerintele stricte si este considerat eficient energetic si asigurat de calitate.

Picture6.jpg

Nota: Este necesara o retea Wi-Fi de 2,4 GHz securizata.

  •  IA DECIZIA CORECTA!

Alege să creezi un mediu sanatos in casa ta cu ajutorul unui purificator de aer. Atat tu cat si familia ta veti simti diferenta de fiecare data cand intrati pe usa!

Caracteristici:

Tip montare: De sine statator

Utilizat pentru: Purificare

Material: Plastic

Culoare: Alb

Tip filtru: Carbon

Recomandat pentru incaperi pana la: 20 m²

Putere maxima: 45 W

Tensiune alimentare: 220 V

Trepte de viteza: 3

Tip panou de comanda: Digital

Nivel zgomot: 24 dB - 48 dB

DIMENSIUNI

Inaltime: 360 mm

Latime: 220 mm

Lungime: 220 mm

Read more
Detalii ale produsului
Core P350-RAC

Menu

Suna-ne