Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Purificator de aer Levoit - Core 300 RO

Purificatorul de aer Levoit Core 300 cu filtru True Hepa, carbon activ, super silentios, filtrare 99.97%, 100% ozon free, touch screen, alb.

Read more
101,68 € (fara TVA)
Reference:
Core 300-RAC
Adaugă la comparație0
Descriere

Picture1.jpg

  • PERFORMANTE DE TOP

Core 300 este capabil de a umple oricand dormitorul cu un aer proaspat si curat. Acest purificator de aer de la Levoit vine cu Tehnologia Vortex. Inovatia Vortex creeaza un flux de aer puternic care se raspandeste in toata incaperea, acoperind pana la 20 mp.

Picture2.jpg

  •  FILTRARE IN 3 ETAPE IMBUNATATITA

Filtrul 3 în 1 din Core 300 ii permite sa elimine eficient poluantii din aer prin combinatia echilibrata dintre filtrul preliminar fin, filtrul True HEPA si filtrul de Carbon Activ . Acest filtru de aer capteaza 99,97% din toti poluantii existenti in aer de până la 0,3 microni, cum ar fi polenul, praful, parul de la animale de companie, fumul de tutun si alte mirosuri casnice.

Picture3.jpg

  • EXTREM DE SILENTIOS

Cu modul Sleep, Core 300 este imposibil de auzit la 24dB. Tehnologia K.E.A.P. care se regaseste in acest purificator de aer silentios reduce zgomotul. Core 300 este unul dintre cele mai linistite purificatoare de aer din jur.

Picture4.jpg

  • PERIOADA DE VIATA PRELUNGITA 

Motorul utilizeaza rulmenti de inalta precizie pentru a crea un flux de aer mai puternic. In acelasi timp dureaza mai mult decat motoarele clasice ale purificatoarelor de aer.

Picture5.jpg

  • SIGUR SI CERTIFICAT

Core 300 este sigur pentru sanatatea ta. Acesta este verificat de AHAM, care este autoritatea de evaluare a purificatoarelor de aer. De asemenea, este verificat Energy Star, CARB, certificat FCC, listat ETL si certificat CA Prop 65.

Picture6.jpg

Nota: Recomandam schimbarea filtrului odata la 6-8 luni.

  • 100% FARA OZON

Purificatoarele de aer Levoit evita sa foloseasca lumina UV / Ion. O metoda de curatare a aerului pe care cercetarile au dovedit ca poate produce ozon daunator sanatatii utilizatorilor. In schimb folosesc filtre performante ultra-fine care au grija ca tu sa respiri un aer curat si sanatos.

Picture7.jpg

 22.jpg

  • LIGHTS OUT

Toate luminile afisajului pot fi stinse, astfel incat sa nu fiti deranjati in timp ce dormiti. De asemenea, puteti seta cu usurinta un cronometru pentru 2, 4, 6 sau 8 ore, astfel incat acesta se opreste automat in timp ce dormiti.

Picture8.jpg

Atunci cand achizitionati Core 300, beneficiati de un filtru True HEPA 3-in-1, manual de utilizare, asigurarea cumparatorului de un an cu optiunea de a-l prelungi inca un an si asistenta clientilor pe viata de la Levoit.

  •  SUGESTII DE INTRETINERE

Filtrul pentru purificatorul de aer Core 300 are un prefiltru de nylon, care retine particulele mari din componenta aerului si care, de asemenea, poate fi curatat. Recomandarea noastra este sa curatati acest filtru cu aspiratorul o data pe luna pentru ca purificatorul sa isi mentina performantele si sa prelungiti durata de viata a filtrului.

11.jpg

Caracteristici:

Tip montare: De sine statator

Utilizat pentru: Purificare

Material: Plastic

Culoare: Alb

Tip filtru: Carbon

Recomandat pentru incaperi pana la: 20 m²

Putere maxima: 45 W

Tensiune alimentare: 220 V

Trepte de viteza: 3

Tip panou de comanda: Digital

Nivel zgomot: 24 dB - 48 dB

DIMENSIUNI

Inaltime: 360 mm

Latime: 220 mm

Lungime: 220 mm

Read more
Detalii ale produsului
Core 300-RAC

Menu

Suna-ne