Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Roata englezeasca

Filtrare dupa

Roata englezeasca se utilizeaza la prelucrarea metalului, regasindu-se de obicei in ateliere, unde se realizeaza curbele cu doua dimensiuni in foi de metal. Acest echipament se foloseste la producerea pieselor auto, sectiuni pentru aeronave, prototipuri de masini, caroserie auto, fabricarea barcilor.
Roata englezeasca se utilizeaza in procesele de finisare si indreptare a foilor metalice.
Fiind un utilaj ideal folosit in prelucrarea foilor metalice, este recomandat sa se tina cont de inscructiunile de folosire si sa se ia anumite masuri de siguranta pentru a opera echipamentul in mod corespunzator.
Roata englezeasca are structura in forma de “C”, avand un cadran din otel si doua role, cea inferioara este rotunjita, iar cea superioara este plana.
Aceste echipamente realizeaza procesul de intindere a materialului de prelucrat, care va trece prin spatiul dintre cele doua role in mod succesiv, astfel materialul va fi intins si subtiat.
In operarea cu o roata englezeasca trebuie tinut cont de anumiti parametrii: grosimea materialului care va fi prelucrat, dimensiunea pieselor de prelucrat, complexitatea procesului care depinde de dimensiunea materialului de prelucrat si riscul ca foaia metalica va fi intinsa prea tare.
Produsele pe care le comercializam sunt de inalta calitate! Va punem la dispozitie cele mai bune si variate solutii pentru a acoperi o larga gama de necesitati.

Read moreShow less

Menu

Suna-ne