Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Dispozitive de crestat tevi

Filtrare dupa

Dispozitivele de crestat tevi, numite si guri de lup, sunt ideale pentru a cresta perfect o teava metalica. Desi mai sunt si alte echipamente recomandate pentru crestarea tevilor, atunci cand avem un numar mare de tevi pentru crestat, dispozitivele de crestat se dovedesc a fi cele mai profitabile. Chiar si la un numar mic de tevi pentru crestat, aceste guri de lup reduc timpul de productie si costurile.

Pe piata de profil se gasesc dispozitive de crestat tevi, care sunt ideale pentru crestarea exemplara atunci cand utilajul este corect amplasat.

Diferentele calitatii la imbinare si crestaturile facute necorespunzator, care necesita lucrari aditionale in procesul de sudare, sunt o consecinta a plasarii dispozitivului de crestat tevi.

Se recomada sa se utilizeze echipamente de crestat potrivite pentru orice diametru a tevilor care urmeaza sa fie crestate, deorece o crestatura eronata duce la costuri suplimentare si la pierdere de timp.

Procesul de crestare se face prin situarea tevii cu orificiu in sectorul superior. Se fixeaza teava, astfel incat sa se poata lua usor masuratorile si pentru a fi marcata pentru decupare. Marcajul tevii va trebui sa fie precis si corect, pentru ca crestatura sa fie exacta.

Dupa ce se realizeaza crestatul cu un dispozitiv de crestat tevi, se poate realiza imbinarea si sudarea acestora.

Imbinarile tevilor se realizeaza cu ajutorul unor dispozitive de crestat tevi, care duc la cresterea randamentului si la precizia operatiunii.

Va stam la dispozitie cu sfaturi profesionale pentru achizitia celei mai bune solutii in functie de necesitatile dumneavoastra si de ce buget aveti alocat. Produsele profesionale pe care le comercializam sunt de calitate la un pret corect.

Read moreShow less

Menu

Suna-ne