Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Masini universale 3 in 1

Filtrare dupa

Operatiunile de prelucrare a tablei cum ar fi indoirea, debitarea, roluirea se realizeaza in atelierele mari, de regula, cu echipamente precum: masini de indoit tabla, ghilotinele, masinile pentru roluit cu 3 sau 4 role etc.

In atelierele de dimensiuni mici sau medii, astfel de operatiuni se realizeaza cu masinile universale 3 in 1 pentru prelucrarea metalului, reducand astfel costurile.

Masinile universale 3 in 1 sunt utilaje cu care se opereaza manual fiind prevazute cu un sistem de roluit tabla, abkant si ghilotina. Fiind dotate cu un sistem de transmisie, atunci cand sunt actionate manual manivelele, masinile universale 3 in 1 functioneaza complet.

Ca si constructie, masinile universale 3 in 1 au fixat in sectorul superior un dispozitiv de roluire. Cele 3 role cu care sunt prevazute aceste echipamente ajuta la roluirea unor forme cilindrice. Aceste role sunt prevazute cu niste caneluri care ajuta la roluirea unor cercuri din bara rotunda. Atunci cand se vrea scoaterea unuia dintre cilindrii din tabla se va scoate unul din capetele rolei superioare. Masina de indoit este asezata sub masina de roluit. Cele mai multe tipuri de masini universale 3 in 1 sunt prevazute cu o lama segmentata, care ajuta la indoirea cutiilor din tabla.

Ghilotina se afla in aria inferioara a masinilor universale 3 in 1. Acest echipament este prevazut cu un dispozitiv de presare care fixeaza corespunzator materialul pentru debitare.

Masinile universale 3 in 1 prelucreaza o gama vasta de foi metalice de diferite lungimi si grosimi.

Cand indoirea, roluirea si debitarea nu sunt efectuate in serie, atunci masinile universale 3 in 1 sunt recomandate pentru prelucrarea tablei.

Read moreShow less

Menu

Suna-ne