Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro
Filtrare dupa

Masini pentru roluit profile | roluit teava

 • Masini manuale pentru roluit profile

  Masini manuale pentru roluit profile

  <p style="text-align: justify;"><span> Masinile de roluit profile sunt folosite in domeniul de prelucrare a metalelor, in procesul de roluire prin realizarea de tevi si de profile intr-un mod profesionist. Masinile manuale de roluit sunt actionate manual. Pentru a eficientiza procesul de roluire, ansamblarea masinilor de roluit profile trebuie realizata corect si corespunzator cu normele de montare, dupa fazele din ghidul utilizatorului. Corectitudinea montajului echipamentului duce la o functionare eficienta si precisa. Se recomanda sa utilizati aceste masini-unelte in conditii de siguranta, evitand fortarea echipamentului in timpul operatiunii de roluit. Masinile de roluit profile sunt prevazute cu tije pozitionate in partile laterale ale acestora, ajutand piesa de prelucrat sa nu se intoarca asimetric. Utilizarea masinilor de roluit profile presupune luarea unor masuri de siguranta cum ar fi: purtarea unei masti de protectie, casti pentru urechi, imbracaminte protectoare care reduc considerabil riscul de accidentare. Masinile de roluit profile sunt construite dupa cele mai noi tehnologii astfel incat putem considera ca evolutia acestei industrii nu stagneaza si ca aceasta este in permanenta evolutie. </span></p>
 • Masini motorizate pentru roluit profile

  Masini motorizate pentru roluit profile

  <p style="text-align: justify;">Masinile de roluit profile pot fi prevazute cu trei sau patru role (doua sau trei motorizate) actionate de motoare electrice si transmisii cu role dintate. Aceste echipamente sunt usor de operat, garantand obtinerea pieselor cu geometrie repetabila, datorita ansamblului de role cu deplasare electrohidraulica.<br />In constructia masinilor de roluit profile motorizate batiul este sudat, fiind proiectat astfel incat sa minimalizeze deformarile aparute in timpul operatiunii de roluire. <br />Roluirea dupa forma sau roluirea prin rotire sunt cele doua tipuri de operatiuni utilizate la formarea unei forme din profil cu ajutorul unor matrite.<br />Sunt numerosi producatori ai acestor masini pentru roluit profile iar cele comercializate de masiniunelte.store.ro au un raport calitate-pret excelent al acestor echipamente.</p>
 • Masini hidraulice pentru roluit profile

  Masini hidraulice pentru roluit profile

  <p style="text-align: justify;"><span>Masinile hidraulice pentru roluit profile sunt destinate roluirii tevilor si profilelor realizate din diferite materiale (otel, inox, aluminiu) pana la diametre foarte mari. Aceste echipamente se caracterizeaza printr-o constructie masiva din otel, rola superioara este fixa iar rolele inferioare sunt actionate hidraulic fiind ideale pentru utilizatorii profesionisti si atelierele metalice. Aceste m<span>asini-unelte sunt complet hidraulice permitand o </span>usoara intretinere si o inalta eficienta in exploatare. In aceasta categorie intalnim doua modele: masini hidraulice cu 3 cilindri asimetrici sau masini hidraulice cu 4 cilindri asimetrici. Cele cu 3 cilindri asimetrici sunt prevazute cu sistem hidraulic de actionare a rolelor. Actionarea acestor echipamente se face cu ajutorul unui pupitru de comanda ce controleaza operatiile facute de unealta. Spre deosebire de acestea, masinile hidraulice de roluit cu 4 cilindri asimetrici au un cilindru suplimentar care ajuta la realizarea roluirii conurilor din tabla. <span>Dupa roluirea piesei de prelucrat, aceasta se indeparteaza ridicand rola superioara a masinii. In vederea achizitionarii unei masini de roluit profile, se va tine cont de anumiti parapetrii: grosimea, lungimea maxima a foii de prelucrat, operatiunile necesare: roluire cilindrica sau/si de conuri, folosire si productivitate. </span></span></p> <p> </p> <p><span><br /></span></p> <p><span><br /></span></p>

Masini pentru roluit profile

Masinile pentru roluit profile sunt utilizate in industria de prelucrare a metalelor, in procesul de roluire, si consta in realizarea de tevi si de profile intr-un mod corespunzator. Roluirea este de mai multe tipuri: roluirea dupa forma sau roluirea libera. Roluirea dupa forma sau prin rotire este procesul prin care se formeaza o forma din teava sau profil cu ajutorul unor matrite.
Roluirea libera consta in prelucrarea profilelor, si se realizeaza atunci cand forma procesului de roluire nu este dependenta de masinile pentru roluit profile.
Utilizarea corespunzatoare a masinilor pentru roluit profile, tinand cont de anumite norme de folosire, vor miscora riscurile de accidentare. Pentru siguranta operatorului, acesta va folosi dispozitive de protectie cum ar fi: masti pentru prarf, casti pentru urechi, echipament protector.
Montarea masinilor de roluit profile va fi facuta in mod corespunzator pentru ca operatiunea de roluire sa fie productiva si corecta.
Masinile pentru roluit profile se utilizeaza atat pe verticala, cat si pe orizontala. Ansamblarea corespunzatoare a masinilor pentru roluit profile face ca functionalitatea lor sa fie precisa si corecta. Aceste echipamente se monteaza cu arii cu distante pentru siguranta in sectorul frontal si in zona din spate a echipamentului de cc. 1000 mm si in laterala de aprox.2000 - 3000 mm.
masiniunelte.store.ro va pune la dispozitie o oferta complexa si sfaturi profesionale pentru achizitia celei mai bune solutii in functie de necesitatile dumneavoastra si de ce buget aveti alocat. Produsele profesionale pe care le comercializam demonstreaza calitate la un pret corect.

Read more

Menu

Suna-ne