Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro
Filtrare dupa

Masini pentru decupat

 • Masini manuale pentru decupat

  Masini manuale pentru decupat

  <p style="text-align: justify;">Masinile pentru decupat tabla sunt utilaje prevazute cu cutite pentru taierea in unghiuri diferite, recomandate pentru decuparea tablei in unghi, mai ales cand avem de realizat diferite decupaje in piese metalice. <br />Masinile pentru decupat tabla sunt echipamente care ofera precizie si utilizare facila in realizarea operatiunilor pentru decupat. Ele pot fi folosite cu costuri si efort redus din partea operatorului in realizarea decuparilor pieselor metalice. <br />Masinile pentru decupat manuale sunt cele mai simple masini utilizate in operatiunile de decupare.<br />Utilizarea masinilor manuale de decupat este foarte facila si se face prin fixarea foii metalice si decuparea ei prin actiunea manuala a masinii. Aceste echipamente sunt intalnite in atelierele de profil si in fabricile de dimensiuni mici de constructii metalice.</p>
 • Masini pneumatice pentru decupat

  Masini pneumatice pentru decupat

  <p style="text-align: justify;">Masinile pneumatice pentru decupat sunt echipamente pentru decupat prevazute cu sistem pneumatic de actionare. Utilizarea acestora se face ca si in cazul celor manuale, cu precizarea ca forta necesara decuparii este asigurata de un compresor, iar operatiunea se realizeaza prin actionarea unei pedale de picior. <br />In alegerea potrivita a masinilor pentru decupat trebuie sa tineti cont de necesarul de productie, grosimea maxima a foii metalice si dimensiunile maxime ale decuparii.                                                                                                                                                                                                       masiniunelte.store.ro va ofera solutia ideala necesitatilor dumneavoastra la un raport calitate-pret corect. </p>
 • Masini hidraulice pentru decupat

  Masini hidraulice pentru decupat

  <p style="text-align: justify;">Masinile hidraulice pentru decupat sunt echipamente care se utilizeaza in procesul de decupare a foitelor metalice prevazute cu cilindri hidraulici care opereaza cutitele de decupare. <br />Aceste tipuri de masini pentru decupat au aceeasi modalitate de operare ca si variantele pneumatice. <br />Masinile hidraulice pentru decupat au performante de lucru mai mari decat cele pneumatice (pot sa decupeze foi metalice de grosimi mai mari) si au o productivitate mai ridicata, fiind recomandate pentru productia in serie.</p>

Masinile pentru decupat tabla, sunt utilaje prevazute cu o serie de cutite in diferite unghiuri (de obicei acestea se regasesc la 900,foarte putine tipuri de echipamente permit ajustarea unghiului). Aceste echipamente sunt recomandate pentru decuparea tablei in unghi.

Desi debitarea se poate face si cu o ghilotina, necesitatea unei masini pentru decupat in procesul de debitare la unghi vine odata cu complexitatea procesului, cand trebuie sa se realizeze diverse decupaje in piesele metalice.

Masinile pentru decupat se clasifica in alte subcategorii: masini manuale pentru decupat, masini pneumatice pentru decupat, masini hidraulice pentru decupat.

Utilizarea acestor echipamente este foarte facila si implica imobilizarea foii metalice si decuparea ei prin folosirea masinii pentru decupat.

Masinile de decupat manuale sunt cele mai simple din aceasta categorie, utilizarea lor fiind extrem de simpla. Acest tip de masini de decupat sunt intalnite in atelierele mici si in fabricile de constructii metalice de dimensiuni reduse.

Masinile pneumatice pentru decupat sunt prevazute cu un sistem pneumatic de actionare. Folosirea lor implica aceiasi pasi ca si la masinile manuale, insa, in cazul celor pneumantice forta necesara la decupare este garantata de un compresor, iar procesul de debitare se face prin actionarea unei pedale de picior.

Masinile hidraulice pentru decupat sunt masini pentru decupat prevazute cu cilindrii hidraulici care ajuta la actionarea cutitelor de decupare. Masinile hidraulice sunt distincte fata de cele pneumatice, prin faptul ca performantele la operare sunt mai mari, au un randament mai bun si sunt recomandate pentru productiile in serie.

Alegerea masinii pentru decupat se face tinand cont de necesarul de productie, grosimea maxima si dimensiunile maxime a foii metalice pentru decupat.

Va punem la dispozitie masini pentru decupat tabla profesionale de calitate la un pret corect.

Read more

Menu

Suna-ne