Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Masini pentru decupat

Masinile pentru decupat tabla, sunt utilaje prevazute cu o serie de cutite in diferite unghiuri (de obicei acestea se regasesc la 900,foarte putine tipuri de echipamente permit ajustarea unghiului). Aceste echipamente sunt recomandate pentru decuparea tablei in unghi.

Desi debitarea se poate face si cu o ghilotina, necesitatea unei masini pentru decupat in procesul de debitare la unghi vine odata cu complexitatea procesului, cand trebuie sa se realizeze diverse decupaje in piesele metalice.

Masinile pentru decupat se clasifica in alte subcategorii: masini manuale pentru decupat, masini pneumatice pentru decupat, masini hidraulice pentru decupat.

Utilizarea acestor echipamente este foarte facila si implica imobilizarea foii metalice si decuparea ei prin folosirea masinii pentru decupat.

Masinile de decupat manuale sunt cele mai simple din aceasta categorie, utilizarea lor fiind extrem de simpla. Acest tip de masini de decupat sunt intalnite in atelierele mici si in fabricile de constructii metalice de dimensiuni reduse.

Masinile pneumatice pentru decupat sunt prevazute cu un sistem pneumatic de actionare. Folosirea lor implica aceiasi pasi ca si la masinile manuale, insa, in cazul celor pneumantice forta necesara la decupare este garantata de un compresor, iar procesul de debitare se face prin actionarea unei pedale de picior.

Masinile hidraulice pentru decupat sunt masini pentru decupat prevazute cu cilindrii hidraulici care ajuta la actionarea cutitelor de decupare. Masinile hidraulice sunt distincte fata de cele pneumatice, prin faptul ca performantele la operare sunt mai mari, au un randament mai bun si sunt recomandate pentru productiile in serie.

Alegerea masinii pentru decupat se face tinand cont de necesarul de productie, grosimea maxima si dimensiunile maxime a foii metalice pentru decupat.

Va punem la dispozitie masini pentru decupat tabla profesionale de calitate la un pret corect.

Read moreShow less

Menu

Suna-ne