Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro
Filtrare dupa

Masini pentru indoirea metalelor

 • Dispozitive universale pentru indoit

  Dispozitive universale pentru indoit

  <p style="text-align: justify;">Masinile pentru indoit metale sunt utilaje utilizate la operatiunile de indoire a pieselor metalice precum: platbanda, profil rectangular, profil rotund etc.<br />Dispozitivele universale pentru indoit metale sunt echipamente pentru indoirea metalelor care pot realiza diferite operatiuni de indoire a pieselor fara colturi sau cu colturi rotunjite.<br />Modelele de masini manuale pentru indoit sunt folosite in atelierele de mici dimensiuni, in diverse operatiuni de indoire, in aplicatii ce presupun forjarea fierului. <br />Cu aceste dispozitive de indoit universale se pot realiza indoiri in forma de “C” sau “S”, precum si diferite spirale. <br />Aceste masini-unelte sunt utile in atelierele mici de productie oferind un raport calitate-pret foarte bun, fiind util la indoirea unui numar ridicat de piese.</p>
 • Dispozitive pentru indoit colturi

  Dispozitive pentru indoit colturi

  <p style="text-align: justify;">Echipamentele pentru indoirea metalelor sunt folosite in procesele de indoire a pieselor metalice, fiind regasite in majoritatea atelierelor de constructii metalice.<br />Dispozitivele pentru indoit colturi sunt masini cu ajutorul carora se realizeaza aplicatii pentru indoirea colturilor. <br />Aceste dispozitive sunt prevazute cu dispozitive care permit indoirea platbandei, profilului rotund, a celui rectangular si a cornerului la diferite unghiuri. <br />Echipamentele sunt foarte utile in atelierele de productie, fiind foarte benefice atunci cand se doreste indoirea unui numar ridicat de piese metalice.</p>
 • Masina pentru tesit muchii

  Masina pentru tesit muchii

  <p style="text-align: justify;">Masinile de tesit  muchii se regasesc in categoria masinilor pentru indoit metale si se utilizeaza in operatiunile de tesire a muchiilor foilor pieselor din diverse metale, cum ar fi: otel, aluminiu, cupru, alama etc. Aceste modele de echipamente sunt extrem de utile cand piesa trebuie sa aiba marginile tesite, oferind o productivitate mare comparativ cu alte utilaje care se utilizeaza la aceeasi operatiune.</p> <p> </p>

Masinile pentru indoirea metalelor sunt utilaje utilizate in procesele de indoire a diverselor piese metalice, cum ar fi: profilul rectangular, profilul rotund, platbanda.

Aceste echipamente sunt folosite, de regula in atelierele de constructii metalice sau in operatiunile de fabricare a pieselor din fier forjat.

Masinile pentru indoirea metalelor sunt clasificate in: dispozitive universale pentru indoit, dispozitive pentru indoit colturi, masini pentru tesit muchii.

Dispozitivele universale pentru indoit sunt echipamente cu ajutorul carora se realizeaza diverse procese de indoire. Acest tip de dispozitive, sunt folosite la indoirea fara colturi sau cu colturi rotunjite.

Modelele manuale sunt acele dispozitive folosite in atelierele unde se realizeaza diverse operatiuni de indoire, indeosebi pentru acele operatiuni care implica forjarea fierului.

Aceste dispozitive universale pentru indoit, pot realiza inclusiv indoiri in forma de “C” sau “S”, dar si indoiri in spirala.

Aceste dispozitive sunt prevazute cu scale unghiulare, care ajuta la indoirea simpla a platbandei, profilului rectangular sau a celui rotund.

Raportul pret-beneficiu este foarte bun la o operatiune de indoire a unui numar mare de piese metalice, atunci cand se utilizeaza masinile pentru indoirea metalelor.

Masina pentru tesit muchii are ca domeniu principal tesirea muchiilor foilor pieselor metalice care pot fi din: otel, aluminiu, alama, cupru etc.

Capacitatea de productie a masinilor pentru indoirea metalelor este foarte importanta in atelierele de prelucrare metalica sau in fabricarea pieselor din fier forjat.

La achizitionarea unei astfel de masini pentru indoirea metalelor trebuie sa apelati la un profesionist care sa va indrume in alegerea echipamentului potrivit nevoilor dumneavoastra!

Compania noastra comercializeaza masini profesionale pentru indoirea metalelor de calitate la un pret corect.

Read more

Menu

Suna-ne