Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Masini pentru indoirea metalelor

Masinile pentru indoirea metalelor sunt utilaje utilizate in procesele de indoire a diverselor piese metalice, cum ar fi: profilul rectangular, profilul rotund, platbanda.

Aceste echipamente sunt folosite, de regula in atelierele de constructii metalice sau in operatiunile de fabricare a pieselor din fier forjat.

Masinile pentru indoirea metalelor sunt clasificate in: dispozitive universale pentru indoit, dispozitive pentru indoit colturi, masini pentru tesit muchii.

Dispozitivele universale pentru indoit sunt echipamente cu ajutorul carora se realizeaza diverse procese de indoire. Acest tip de dispozitive, sunt folosite la indoirea fara colturi sau cu colturi rotunjite.

Modelele manuale sunt acele dispozitive folosite in atelierele unde se realizeaza diverse operatiuni de indoire, indeosebi pentru acele operatiuni care implica forjarea fierului.

Aceste dispozitive universale pentru indoit, pot realiza inclusiv indoiri in forma de “C” sau “S”, dar si indoiri in spirala.

Aceste dispozitive sunt prevazute cu scale unghiulare, care ajuta la indoirea simpla a platbandei, profilului rectangular sau a celui rotund.

Raportul pret-beneficiu este foarte bun la o operatiune de indoire a unui numar mare de piese metalice, atunci cand se utilizeaza masinile pentru indoirea metalelor.

Masina pentru tesit muchii are ca domeniu principal tesirea muchiilor foilor pieselor metalice care pot fi din: otel, aluminiu, alama, cupru etc.

Capacitatea de productie a masinilor pentru indoirea metalelor este foarte importanta in atelierele de prelucrare metalica sau in fabricarea pieselor din fier forjat.

La achizitionarea unei astfel de masini pentru indoirea metalelor trebuie sa apelati la un profesionist care sa va indrume in alegerea echipamentului potrivit nevoilor dumneavoastra!

Compania noastra comercializeaza masini profesionale pentru indoirea metalelor de calitate la un pret corect.

Read moreShow less

Menu

Suna-ne