Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Masini hidraulice pentru decupare si stantare

Masinile hidraulice pentru decupare si stantare sunt utilizate in industria pentru prelucrarea metalelor, la multiple procese, fiind frecvent intalnite in atelierele pentru prelucrarea metalica. Cu o vasta functionalitate, aceste echipamente au cinci functii de baza, plus functiile suplimentare pentru prelucrare care fac ca aceste unelte sa fie complexe, avand o utilizare larga.

Stantarea, debitarea, debitarea la unghi, debitarea sectiunilor, decuparea foilor metalice sunt cele cinci procedee de baza care se realizeaza cu ajutorul masinilor hidraulice pentru decupare si stantare.

Masinile hidraulice pentru decupare si stantare au o arie vasta de stantare, avand o aplicativitate larga de perforare. Accesoriile optionale ajuta la realizarea orificiilor mari de orice forma pana la marimile transmise prin graficele fiecarui utilaj.
Aceste accesorii suplimentare ale masinilor hidraulice pentru decupare si stantare ajuta la: indoirea foilor metalice, crestarea colturilor, crestarea tevilor si la alte procedee de prelucrare a pieselor metalice.

Structura de taiere a masinilor hidraulice pentru decupare si stantare este prevazuta cu un dispozitiv de fixare, care ajusteaza grosimea materialului de prelucrat.

Masinile hidraulice pentru decupare si stantare sunt dotate cu cutite de taiat pentru bare rotunde si patrate.

Accesoriile suplimentare cu care sunt prevazute masinile hidraulice pentru decupare si stantare, ajuta la debitarea canalelor, barelor sau a profilelor in T. Dispozitivele de fixare ale cutitelor sunt simple si ajuta la inlocuirea acestora fara a fi necesara o reglare complexa.

Raportul pret-calitate, timpul de executie scurt, aplicativitatea vasta, modul simplu de utilizare a acestor masini, costul redus pentru intretinerea acestor echipamente fac ca aceste masini hidraulice pentru decupare si stantare sa fie alegerea ideala pentru atelierele de prelucrare a pieselor metalice.

Read moreShow less

Menu

Suna-ne