Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Macarale de atelier

Filtrare dupa

Aplicabilitate | Utilizare

Macaraua de atelier serveste la ridicarea si transportul sarcinilor de pana la 2000 kg pe bratul extins lasat si, de asemenea,serveste la deplasare tehnologica.

Aceasta macara de atelier este ideala pentru diferite operatii de incarcare si descarcare in procesele de fabricatie si pentru lucrari de reparatii si montaj fiind usor de montat si rapid de reasamblat.

O macara hidraulica este prevazuta cu o pompa hidraulica, iar bratul acesteia are 4 pozitii pentru reglare.

Aceasta macara de atelier dotata cu sasiu de tip foarfece in forma de "V" este fabricata din otel si are capacitatea portanta foarte mare.

Aceasta macara pentru transport are o structura stabila si sigura si permite asamblarea rapida si facila.

Constructia acestei macarale de atelier este conceputa astfel incat sa fie cat mai echilibrata si mai sigura, nefiind necesara depunerea unui efort marit in timpul manipularii.

Cu acest model de utilaj pot fi executate operatii de deplasare pe distante mici si medii, precum si pentru incarcarea / descarcarea marfurilor.

Recomandari | Avantaje

Manevrarea in cadrul spatiului de lucru a diverselor incarcaturi este realizata in conditii de siguranta cu ajutorul acestei macarale pentru atelier.

Datorita dotarii cu macara pliabila acest model de echipament asigura economisirea spatiului incintei in care este depozitat.

Aceasta macara este mobila datorita celor 6 roti pivotante si poate fi deplasata si manevrata fara probleme in orice directie pe o podea orizontala si dreapta.

Exploatarea facila este asigurata de dotarea standard cu supapa de siguranta si lant cu carlig.

Aceasta macara de atelier convinge prin raportul foarte bun pret – eficienta.

Este recomandat sa va alegeti modelul de macara hidraulica in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care acesta va fi supusa, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale macaralelor de atelier permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.

Este un produs reuşit, cu un design plăcut şi uşor de utilizat. Pentru o utilizare corespunzătoare a produsului, vă rugăm să consultaţi cu atenţie manualul de utilizare.

Read moreShow less

Menu

Suna-ne