Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro
Filtrare dupa

Platforme transport


Transportul si mutatul diverselor utilaje sau obiecte de dimensiuni mari, se face cu ajutorul unor echipamente speciale. Atunci cand este vorba insa de transportarea unor obiecte care depasesc gabaritul standard, iar transpaletii nu mai fac fata, se vor utiliza platformele.
Platformele cu role sunt echipamente utilizate pentru transport, cu un suport prevazut cu role, putand transporta pana la 18 tone.
Aceste echipamente realizeaza doar transportarea sarcinilor, ridicarea acestora se face cu alte tipuri de dispozitive.
Platformele se clasifica in: platforme cu role, platforme cu role cu disc rotativ, platforme reglabile cu role.
Tipurile de platforme cu role sunt construite dintr-o baza cu role mobile, fiind folosite la mutatul in linie dreapta a sarcinilor foarte mari.
Al doilea tip de platforme, cele cu role cu disc rotativ, au in plus un disc situat in sectorul superior. Acesta se va roti cu ajutorul unui rulment sau a unor bile. Discul rotativ usureaza rotirea sarcinii ce va fi transportata.
In ultima subcategorie se afla platformele reglabile cu role care sunt prevazute cu role care ajuta la transportarea sarcinilor. Rolele sunt fixate prin intermediul tijelor reglabile.
Platformele cu role sunt tot mai des utilizate, avand numeroase avantaje: costul accesibil, utilitatea lor - putand transporta sarcini foarte mari, aria de manevrare necesara este mica.

Read more

Menu

Suna-ne