despre noi

Blogul masiniunelte.ro – informeaza-te inainte de a lua o decizie

masiniunelte.ro pune la dispozitia publicului larg prin intermediul blogului  informatii tehnice de specialitate referitoare la masinile pentru prelucrarea lemnului, a metalului si a tablei.

Echipa noastra va impartaseste din experienta teoretica si practica acumulata de-a lungul timpului in domeniul comercializarii de masini unelte.

Pentru a gasi usor informatiile de care aveti nevoie in cadrul blogului, acesta este struncturat in doua categorii, si anume: tamplarie (include articolele care au ca subiect prelucrarea lemnului) si prelucrare metal (include articolele referitoare la prelucrarea prin aschiere si prelucrarea la rece).

Echipa noastra se informeaza continuu si este la curent cu noutatile aparute pe piata in domeniul prelucrarii metalului, a tablei si a lemnului.

Prin intermediul blogului nostru va tinem la curent cu noutatile tehnologice din domeniul prelucrarii lemnului, a metalului si a foii metalice.

Informatiile prezentate in cadrul blogului cuprind recomandari ale diferitilor producatori de echipamente, precum si sfaturi utile impartasite de meseriasii din domeniu.

Prin articolele publicate dorim sa venim in intampinarea publicului printr-o corecta informare in ceea ce priveste masinile pentru prelucrarea lemnului si a metalului si nu doar a celor comercializate de catre noi.

Raspundem cu placere intrebarilor adresate de dumneavoastra referitor la diferitele subiecte din domeniul prelucrarii lemnului, a metalului si a tablei.

 

Scopul acestui blog este de a va informa corect, de a veni in sprijinul dumneavoastra de opta pentru solutia tehnica potrivita afacerii dumneavoastra.

Va multumim!

masiniunelte.ro – pastrarea calitatii serviciilor si mentinerea celor mai bune preturi

 

masiniunelte.ro pune la dispozitia clientilor sai prin magazinul online masiniunelte.ro masini pentru prelucrarea lemnuluia metalului si a tablei, cumuland peste 2000 de articole disponibile, cu livrare direct din stoc sau la comanda.

Onorarea comenzilor dumneavoastra se realizeaza prompt si cu seriozitate deoarece pentru noi cunoasterea si satisfacerea nevoilor clientului este esentiala.

masiniunelte.ro va pune la dispozitie consilierea de catre personalul sau cu o experienta de peste 10 ani dobandita in domeniul vanzarilor de masini prelucrare lemn si metal.

Colaborarea cu nume importante din domeniulprelucrarii lemnului si a metalului garanteaza informarea permanenta asupra noilor tehnologii.

Principala gama de echipamente comercializate este cea a companiei austriece Bernardo.

Echipa noastra tanara si muncitoare este la curent cu noutatile aparute pe piata in domeniul prelucrarii metalului si lemnului, ne cunoastem produsele si oferim clientilor nostri solutia optima pentru nevoile lor.

Scopul nostru este pastrarea calitatii si mentinerea celui mai bun pret pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, intreprinzatorii care activeaza in domeniul prelucrarii metalului si prelucrarii lemnului.

Va multumim!