Masina CNC de taiat cu plasma

Masina CNC de taiat cu plasma este un echipament profesional recomandat in debitarea placilor si foilor din otel, otel galvanizat, aluminiu si titan.

In oferta noastra de pe masiniunelte.ro gasiti o gama variata de modele de masina CNC de taiat cu plasma cu recomandare pentru industrii diferite. Dintre aceste utilaje se remarca produsele firmei germane Winter Holztechik Leipzig Gmbh care se adreseaza pietelor productiei publicitare si productiei industriale.

Masina CNC de taiat cu plasma pentru industria publicitara

Pentru firmele ce se ocupa de realizarea de reclame outdoor este foarte important sa poata realiza structuri atipice cu rezistenta la intemperii ridicata. Astfel masina de taiat cu plasma CNC este utilizata pentru realizarea scheletului intern al reclamelor stradale ce ulterior va fi imbracat in materialul de promovare. Deoarece uneori aceste structuri pot fi de greutati considerabile sau forme ce solicita intens anumite zone ale structurii structura lor de rezistenta trebuie sa fie una solida, realizata precis si posibil cu anumite zone cu un design special.

Masina CNC de taiat cu plasma
Masina CNC de taiat cu plasma Winter Advertising 1325 – 60A

 

Folosind o masina CNC de taiat cu plasma de la Winter din gama Advertising se pot debita fasii sau placi din otel (pentru structurile imbracate ce au solicitare mare), aluminiu (pentru structurile usoare), tabla galvanizata (pentru structurile deschise ce trebuie sa infrunte elementele) sau din titan (pentru lucrarile speciale).

In aceasta categorie se regasesc doua utilaje deosebite: Masina CNC de taiat cu plasma Winter Advertising 1325 – 60A si Masina CNC de taiat cu plasma Winter Advertising 1325 – 100A.

Masina CNC de taiat cu plasma Winter Advertising
Masina CNC de taiat cu plasma Winter Advertising 1325 – 100A

Ambele utilaje sunt dotate cu dispozitiv DSP ce permite flexibilitatea interventiilor in ciclul de prelucrare, se pot programa cu ajutorul liniilor de comanda tip G (conform DIN 6625) iar softul standard este CAD/CAM ArtCAM Express 2013.

Masina Winter Advertising 1325 – 60A poate taia in placi cu o grosime cuprinsa intre 0,5 si 6 mm multumita sursei de plasma de 60 A.

Masina Winter Advertising 1325 – 100A poate taia in placi cu o grosime cuprinsa intre 0,5 si 10 mm multumita sursei de plasma de 100 A.

Masina CNC de taiat cu plasma pentru industrie

In cadrul industriilor constructoare de masini, aeronautice, navale, industriei prelucratoare de metal si in industria mecanica se utilizeaza la scara larga masina CNC de taiat cu plasma multumita preciziei ridicate, vitezei ridicate de prelucrare si usuruntei in utilizare.

De asemenea unul dintre principalele avantaje fata de prelucrarea cu oxigaz este productivitatea ridicata iar in comparatia cu echipamentele ce folosesc laserul pentru debitare se remarca faptul ca investitia initiala este mult mai mica.

Masina CNC de taiat cu plasma Winter Industrial
Masina CNC de taiat cu plasma Winter Industrial 1530

In aceasta categorie se regasesc doua utilaje deosebite: Masina CNC de taiat cu plasma Winter Industrial 1325 si Masina CNC de taiat cu plasma Winter Industrial 1530.

Ambele utilaje sunt concepute pentru utilizare industriala, de inalta precizie, fiind rezistente si rigide multumita faptului ca baza si coloana au suduri de mare precizie. De asemenea rigiditatea ridicata asigura lucrul fara torsiune.

Masinile vin cu controler DSP iar ca soft pentru proiectare folosesc CAD/CAM ArtCAM Express 2013.

Masina CNC de taiat cu plasma pentru industrie
Masina CNC de taiat cu plasma Winter Industrial 1325

Winter Industrial 1325 are dimensiunile axelor de 1300 x 2500 mm (x x y) si poate taia in placi cu o grosime cuprinsa intre 3 si 16 mm multumita sursei de plasma de 120 A.

Winter Industrial 1530 are dimensiunile axelor de 1500 x 3000 mm (x x y) si poate taia in placi cu o grosime cuprinsa intre 3 si 16 mm multumita sursei de plasma de 120 A.

Va asteptam in magazinul nostru online masiniunelte.ro pentru o gama completa de utilaje pentru debitarea si prelucrarea metalelor.