Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Masina de gaurit cu coloana

Masinile de gaurit metal fac parte din categoria celor mai importante unelte utilizate in prelucrarea metalelor. Acestea sunt utilaje folosite pentru mai multe sarcini de precizie in procesul de prelucrare a metalelor. Sunt considerate echipamente multi-functionale, putand sa efectueze mai multe functii, utilizandu-se la procesul de gaurire, filetare, finisare, zencuire, alezare a orificiilor etc.

Masina de gaurit cu coloana este utilizata in principal, pentru a da gauri de precizie in grosimea metalului si pentru a gauri piese din metal de mai multe marimi. Procesul de gaurire trebuie sa fie precis, pentru realiza operatiuni de fabricare de piese de metal din diferite variante. Deseori, diferite modele de masini-unelte se utilizeaza pentru a face aceleasi operatii de baza, insa uneori unele operatiuni din procesul de prelucrare pot fi efectuate cu usurinta de un anumit agregat specific. Pentru aceste operatiuni sunt utilizate diferite modele de burghie pentru a da gauri de precizie intr-un anumit tip de metal. Masina de gaurit metal este folosita si pentru a imbina doua tipuri de metale, cu ajutorul unui dispozitiv de fixare. Atunci cand masina de gaurit metal este folosita pentru amplasarea dispozitivelor de fixare, in acelasi timp se dau gauri prin piesa de prelucrat.

Masinile de gaurit cu coloana - acest tip de echipamente sunt utilizate pentru a da gauri foarte mici dar si extrem de mari. Aceste utilaje sunt fabricate dintr-un material de calitate standard, fiind utilizate la o gama larga de sarcini, fiind disponibile in cele mai multe regiuni ale lumii. Aceste masini-unelte au automatizat procesul de prelucrare si au dus la dezvoltarea operatiunilor din diferite procese industriale. Cea mai recenta gama de masini de gaurit metal cu coloana este complet automata si este controlata de computer. Acestea sunt in prezent disponibile cu mai multe specificatii si functii, fiind pliate pe nevoile clientilor atat pe plan national, cat si international. Avand o functionalitate foarte diversificata, exista o cerere mare pentru acest tip de unealta. Aceste echipamente sunt utilizate in industria metalurgica pentru mai multe operatiuni, avand diverse scopuri foarte precise.

In concluzie, masina de gaurit cu coloana este un utilaj extrem de utilizat in industria metalului, in procesul de prelucrare si va punem la dispozitie astfel de modele de calitate la un pret corect.

Read moreShow less

Menu

Suna-ne