Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro
Filtrare dupa
Filtrare dupa
Marca
Putere cedata a motorului S1 100%
Tensiune de alimentare

Dispozitive de avans mecanic

Filtrare dupa

Dispozitivele de avans mecanic obtin o productivitate ridicata in urma proceselor de prelucrare secundara a lemnului. Acest mecanism este utilizat pentru a alimenta permanent masina de prelucrare a lemnului cu material, care asigura un ghidaj exact al lemnului folosit la prelucrare.

Randamentul crescut al prelucrarii se datoreaza utilizarii dispozitivelor de avans, acestea fiind folosite pe diferitele modele de masini cu care se prelucreaza lemnul.

Dupa procesele in care sunt utilizate dispozitivele de avans se clasifica in:
- dispozitive de avans generale
- dispozitive de avans curb
- dispozitive de avans pentru copiator

Dupa numarul de role cu care sunt prevazute:
- dispozitive de avans cu 3 role
- dispozitive de avans cu 4 role
- dispozitive de avans cu 5 role

Dispozitivul de avans general este folosit pe o freza pentru prelucrarea pieselor. Dispozitivul de avans curb este utilizat pe un ferastrau panglica pentru lemn. Ultimul tip de dispozitiv de avans mecanic pentru copiator este folosit pentru a da un avans obiectelor de prelucrat pe un strung pentru lemn cu dispozitiv de copiere.
Dintre masinile-unelte dotate din productie cu avans amintim: masini pentru grosime, masini de rindeluit cu patru fete, masini de slefuit cu tambur s.a.
Cele mai multe dintre aceste dispozitive de avans mecanic au un convertizor de frecventa cu care se alege viteza.
Aceste dispozitive sunt dotate cu mai multe role cu amortizoare care ajuta obiectele pentru prelucrat cu dimensiuni distincte. Dispozitivele sunt prevazute si cu un brat cu articulatie care permite reglarea materialului pentru prelucrat.

Comercializam o gama variata de dispozitive de avans mecanic si avans cu role. Un dispozitiv de avans trebuie ales in functie de specificul pentru care va fi utilzat si de caracteristica vitezei de avans de care este nevoie. 

Read moreShow less

Menu

Suna-ne