Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro
Filtrare dupa

Ferastraie sabie

Ferastraiele sabie sunt masini-unelte utilizate pentru prelucrarea metalului, si sunt echipamente prevazute cu panza tip banda sau discuri circulare ce pot debita diferite profile si tevi. Fiind echipate cu sisteme de fixare a profilelor de tipul menghinelor aceste utilaje asigura fixarea pieselor de debitat si utilizarea lor se face in conditii de siguranta.
Majoritatea acestor tipuri de utilaje sunt prevazute cu sisteme de racire pentru a extinde perioada de viata a consumabilelor.
Ferastraiele sabie sunt modele de ferastraie pentru metal manuale prevazute cu panza tip sabie recomandate pentru taierea profilelor.
Acest tip de echipamente pot fi folosite pentru operatiunile de debitare a profilelor si tevilor care sunt deja fixate si au nevoie de unele retusuri.
Cand doriti sa cumparati un ferastrau pentru metal, trebuie sa puneti in balanta ce operatiuni doriti sa realizati, care sunt costurile alocate pentru exploatarea cu ferastraiele pentru metal care vor fi utilizate la operatiunile de debitare.

Read more

Menu

Suna-ne