Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro
Filtrare dupa

Masini de frezat cu batiu

Masinile de frezat cu batiu sunt echipamente utilizate in operatiunile de frezare a pieselor metalice. Aceste modele de masini de frezat au fost proiectate pentru lucrari de forajare, frezare si adancire. Au in dotarea lor o gama larga de accesorii si sunt utilizate la multiple aplicatii, fiind recomandate pentru utilizarea in atelierele mecanice, atelierele de reparatii si in industria constructoare de masini.
Masinile de frezat cu batiu au o constructie solida si robusta ce asigura precizia operatiunii de frezare.
Aceste tipuri de masini de frezat fac parte din categoria masinilor de frezat metal, a caror masa ruleaza pe un batiu cu canale in coada de randunica. Aceste echipamente sunt utilizate in operatiunile de frezare complexe. Complexitatea acestor lucrari de frezare este una din caracteristicile care recomanda aceste utilaje pentru firmele a caror domeniu de activitate este prelucrarea metalului, fiind utilizate de asemenea si in atelierele de reparatii.
Capacitatea de productie a acestor echipamente fac ca acestea sa fie utile atat in operatiunile de frezare la lucrarile mici cat si in cele industriale.

Read more

Menu

Suna-ne