Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro
Filtrare dupa
Filtrare dupa
Marca
Putere cedata a motorului S1 100%
Tensiune de alimentare

Masini de gaurit cu talpa magnetica

Filtrare dupa

Masinile de gaurit cu talpa magnetica sunt acele masini-unelte folosite pentru gaurit care sunt prevazute cu o structura magnetica care permite fixarea. Aceasta structura magnetica ajuta la fixarea masinilor de gaurit cu talpa magnetica pe niste bârne pozitionate vertical, construite din otel, care permit gaurirea. Prin urmare, operatorul poate sa dea gauri sau sa actioneze la filetarea gaurilor in diverse piese fixate pe o configuratie, fara trepidatii produse de procesul de gaurire.

Masinile de gaurit cu talpa magnetica, cand sunt stabilizate pe piesa de lucru, duc la un proces simplu de gaurire, spre deosebire de o masina clasica de gaurit, care fiind utilizata manual de catre operator, poate conduce la miscarea acesteia.

Structura electromagnetica se controleaza cu ajutorul unui comutator pentru a actiona sau a opri forta magnetica.

Datorita faptului ca o masina de gaurit cu talpa magnetica este foarte bine fixata, utilizatorul va opera foarte precis in procesul de gaurire.

Un exemplu concludent de utilizare a unei masini de gaurit cu talpa magnetica, este in industria constructiilor pentru a da gaurile necesare la fixarea grinzilor din metal, unde operatorul poate sa se ocupe de alte sarcini, in timp ce aceasta masina-unealta fiind fixata actioneaza in procesul de gaurire. Aceste masini de gaurit cu talpa magnetica sunt prevazute cu un avans automat, cu sisteme de lubrefiere automate si cu magneti industriali care duc la o utilizare intensa.

Utilizarea masinilor de gaurit cu talpa magnetica pentru gaurirea pieselor metalice, poate duce la ineficienta atunci cand structurile respective nu se potrivesc in spatiile caracteristice. In acest caz, masina de gaurit cu talpa magnetica, va fi montata cu ajutorul unei carote sau cu un cap pentru frezare, structura fiind modelata pana la momentul cand se va potrivi in spatiul alocat. Cu cat forta magnetica este mai mare, cu atat procesul de gaurire a pieselor din metal se va face in conditii de siguranta.

Faptul ca aceasta masina de gaurit este prevazuta cu un magnet, duce la dezactivarea usoara a acesteia, si dispozitivul poate fi deplasat in alta zona pentru gaurirea altei piese.

Progresul magnetilor a dus la obtinerea unor mecanisme de dimensiuni mici, portabile, cum este si acesta masina de gaurit cu talpa magnetica.

Productivitatea mare este data de diversitatea tipurilor de masini de gaurit cu talpa magnetica de dimensiuni reduse, care permit societatilor utilizarea mai multor dispozitive de acest tip pentru fiecare echipa. Acest model de masina de gaurit cu talpa magnetica poate da gauri precise, cu marimi fixe, putand fi utilizata in spatii nu foarte accesibile, unde nu pot fi folosite alte modele de masini-unelte.

Read moreShow less

Menu

Suna-ne