Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Masini pentru slefuit metal

Filtrare dupa

Masinile pentru slefuit metal sunt utilizate in procesul de slefuire a pieselor metalice si sunt prevazute cu banda abraziva, perie de sarma, perie de polisat, cutit de sanfrenat si debavurat, disc abraziv s.a.

In categoria masinilor pentru slefuit metal regasim urmatoarele modele: masini pentru satinat, masini pentru slefuit tevi, masini pentru debavurat si sanfrenat, masini de slefuit cutite de gravat, masini pentru ascutit burghie, masini pentru tesit, masini pentru slefuit combinate, polizoare, masini pentru slefuit in mediu umed si uscat, masini de slefuit cu banda, masini universale pentru slefuit, masini de rectificat rotund, masini de rectificat plan.

Masinile pentru satinat sunt masini utilizate in slefuirea, polizarea si structurarea pieselor din metal. Ele sunt foarte eficiente in procesul de slefuire a pieselor metalice din material neferos, aluminiu, otel inoxidabil si plastic.

Din aceeasi categorie masinile de slefuit tevi, sunt prevazute cu o banda abraziva, iar structura acestora permite sa fie rulata o banda intre tamburi si aloca un spatiu unde banda abraziva preia formatul tevii de slefuit. Acest tip de masini de slefuit sunt utilizate in special in industria constructiilor metalice.

Masinile pentru debavurat si sanfrenat sunt prevazute cu freze care ajuta la procesele de debavurare si sanfrenare.

Masinile de slefuit cutite de gravat, sunt echipate cu un disc abraziv, cu sistem de fixare si sunt utilizate pentru ascutirea diverselor modele de cutite, printre care amintim, cutitele pentru strunguri, diverse modele de freze etc.

Fiind prevazute cu disc abraziv sau diamantat, cu sistem de bucse pentru fixarea care asigura prelucrarea precisa si in conditii de siguranta, cu un sistem de reglare, masinile pentru ascutit burghie sunt utilizate la ascutirea acestora. Este folosita in ateliere de prelucrare a metalelor, unde renteaza sa ai un astfel de echipament, decat sa investesti in consumabile noi atunci cand burghiiile trebuie ascutite.

Masinile de tesit sunt prevazute cu freze care se folosesc in procesul de tesire a canturilor pieselor din metal.

Din aceeasi categorie, masinile de slefuit combinate, sunt prevazute cu piatra abraziva si cu banda abraziva sau o perie de sarma. Acest tip de unelte sunt utilizate in atelierele de dimensiunii medii sau mici unde costurile procesului de slefuire sunt reduse.

In orice atelier de prelucrare metal se regasesc polizoarele. Acestea sunt prevazute cu doua discuri abrazive si au o larga aplicativitate in procesul de slefuire a pieselor metalice.

Masinile de slefuit in mediu umed si uscat sunt folosite in procesul de ascutire, iar slefuirea intr-un spatiu umed este de multe ori un proces mai eficient decat acelasi proces desfasurat intr-un mediu uscat.

Masinile de slefuit cu banda sunt echipate cu o masa pentru slefuire si cu o banda abraziva. Acest model de masini pentru slefuit metal sunt folosite pentru procesul de slefuire a pieselor mari din metal.

Cu multe accesorii standard si recomandate pentru ascutirea uneltelor taioase (cutit de rindeluit, burghiu, panza circulara, freza pentru lemn si metal) se disting masinile universale pentru slefuit.

Masinile de rectificat rotund duc la un proces de slefuire precis si rectifica formele curbe a pieselor metalice. Sunt utilizate preponderent in atelierele mari de prelucrare a metalului.

Spre deosebire de masinile de rectificat rotund, masinile de rectificat plan se utilizeaza la rectificarea suprafetelor plane, fiind foarte precise.

In functie de necesitatile clientului, masiniunelte.store.ro pune la dispozitie o gama larga de masini pentru slefuit metal, garantand cel mai bun raport calitate-pret. 

Read moreShow less

Menu

Suna-ne