Masina de gaurit cu stand magnetic Ruko

Masina de gaurit cu stand magnetic este un echipament utilizat la executarea de gauri atat vertical, cat si orizontal in grinzi sau structuri metalice. masiniunelte.ro comercializeaza masini de gaurit cu stand magnetic de la producatorul german Ruko, care este un producator de renume in intreaga lume.

Caracteristicile unei masini de gaurit cu stand magnetic

O masina de gaurit cu stand magnetic este folosita atat in cadrul operatiunilor de gaurire pe verticala, cat si pe orizontala, fiind recomandata utilizarea ei in aria constructiilor din otel, constructiilor navale, industriale, de poduri, constructiilor de macarale s.a.

masina de gaurit cu stand magnetic
Aceste modele de masini de gaurit cu stand magnetic sunt echipate cu un sistem de oprire de siguranta pentru cazul in care magnetul este deranjat din exterior.
Pentru a fi exploatata in siguranta, aceasta masina este prevazuta cu un comutator electronic ce impiedica inceperea gauririi inaintea pornirii magnetului.
Masinile de gaurit cu stand magnetic sunt prevazute cu cablaje de calitate care asigura o perioada mare de utilizare fara defectare sau contaminare. Ghidajele in coada de randunica sunt executate in intregime din alama. Masina de gaurit cu talpa magnetica Ruko este prevazuta cu schimbator de viteze in doua trepte, actionat cu un comutator ergonomic rotativ.

masina-de-gaurit-cu-talpa-magnetica-ruko-rs-130e
Masinile de gaurit cu stand magnetic sunt dotate cu un sistem electronic integrat ce garanteaza protectie impotriva fluctuatiilor de tensiune. Cele mai multe dintre modelele de masini de gaurit cu stand magnetic au un maner ergonomic detasabil ce poate fi montat atat in partea drapta, cat si pe partea stanga a masinii.
Electromagnetul degaja o forta de atractie mare cu o raspandire redusa de caldura. Masinile de gaurit magnetice au o constructie usoara si compacta, care face ca acest echipament sa fie adaptabil si usor de transportat.
Masina de gaurit cu stand magnetic este prevazuta cu un adaptor automat de tip “EasyLock” ce permite inlocuirea rapida a masinii de gaurit fara a fi necesare alte dispozitive.

masina-de-gaurit-cu-talpa-magnetica-ruko-basic-rs40e
Selectarea unei masini de gaurit cu stand magnetic presupune analizarea specificului aplicatiei ce trebuie realizata.
masiniunelte.ro propune o gama larga de masini unelte de gaurit cu stand magnetic de la producatorul german Ruko, ideale pentru diverse aplicatii, de la modele profesionale, pana la modele industriale.