Masini hidraulice pentru decupare si stantare

Care sunt aplicatiile ce pot fi realizate cu ajutorul unei masini hidraulice pentru decupare si stantare? Care este utilitatea unei astfel de masini?

 

In industria de prelucrare a metalelor este necesara realiarea unui numar foarte mare de operatiuni specifice. In cele mai multe dintre atelierele de prelucrari metalice se intalnesc masini hidraulice pentru decupare si stantare.

masina-hidraulica-pentru-decupare-si-stantare bw

Aceste masini sunt capabile sa execute cinci functii de baza, cu posibilitatea de a adauga mai multe operatiuni suplimentare de prelucrare ce completeaza utilizarea universala a acestora.

Exemple de operatiuni

Cele cinci operatiuni de baza ce se pot realiza cu ajutorul modelelor de masini hidraulice pentru decupare si stantare sunt: stantarea, debitarea, debitarea la unghi, debitarea sectiunilor, decuparea foilor metalice.

Zona mare de stantare a acestor masini hidraulice pentru decupare si stantare este proiectata pentru a oferi o gama foarte larga de aplicații de perforare; cu ajutorul accesoriilor optionale disponibile pot fi realizate orificii mari de orice forma pana la diametrele/dimensiunile prezentate in graficele fiecarui echipament.

Accesoriile optionale disponibile pentru aceste masini hidraulie pentru decupare si stantare permit realizarea operatiunilor de indoire a foii metalice, crestarea colturilor, crestarea tevilor si alte operatiuni de prelucrare a foii metalice.

stantarea bw

Unitatea de debitare a acestor masini hidraulice pentru decupare si stantare este echipata cu un sistem de fixare simplu si robust, care este reglabil la orice grosime a materialului pana la capacitatea maxima de taiere a masinii.

debitarea bw

O masa de avans cu ghidaje ajustabile permite avansul corect al materialelor pentru debitare. Ghidul poate fi ajustat pentru a permite taierea la unghiuri pana la 45o pentru bare plate sau pentru sectiunile unghiulare.

stantarea 2 bw

Aceste masini hidraulice pentru decupare si stantare sunt echipate standard cu cutite de taiere pentru bare rotunde si patrate.debitarea sectiunilor  3 bw

Cu accesorii optionale, aceste masini pot sa taie canale, bare sau profile T. Sistemele de fixare ale cutitelor sunt simple si permit schimbarea facila a acestora fara a fi necesare ajustari elaborate.

Debitarea sectiunilor

Modelele de masini hidraulice pentru decupare si stantare permit realizarea unui numar mare de aplicatii ce poate fi extins cu ajutorul accesoriilor optionale.

Gama larga de aplicatii, raportul cost-beneficiu, timpii scurti necesari pentru conversia intre diferite operatiuni, usurinta in utilizare si costurile reduse ale intretinerii fac ca aceste masini hidraulice pentru decupare si stantare sa fie solutia optima pentru atelierele de prelucrare a metalului, atat de dimnesiuni mici cat si pentru cele mari.