Masini-unelte Optimum Germania pentru prelucrarea metalului

Pentru prelucrarea tablei si a profilelor din metal se utilizeaza o serie de masini-unelte pentru prelucrarea metalului, indeosebi cele pentru prelucrarea la rece a acestora. masiniunelte.ro vine in intampinarea nevoilor clientilor sai, cu o noua gama de produse de calitate germana, marca Optimum, pentru a oferi solutia de prelucrare potrivita.

optimum-logo
Aceasta gama de produse, a producatorului german Optimum, include utilaje diversificate pentru prelucrarea metalului, recomandate atat pentru atelierele mici, cat si marilor intreprinzatori din domeniu.
Principalele echipamente regasite in oferta Optimum sunt utilaje folosite pentru diferite operatiuni de prelucrare metal, cum ar fi: masini de gaurit, masini de frezat, strunguri, sisteme de masura si control, masini cu comanda numerica, ferastraie cu banda, ferastraie cu disc, masini pentru polizat, masini pentru debitarea si indoirea tablei, masini pentru indoit tevi si profile.

optimum
Aceste echipamente marca Optimum, utilizate la prelucrarea metalului sunt caracterizate printr-un nivel ridicat de calitate in executie, iar raportul calitate-pret este unul corect, aceasta gama de produse reprezentand solutia optima pentru atelierele de prelucrare metal.
Pe langa gama variata de utilaje pentru prelucrarea metalului, in oferta producatorului german, se regasesc si accesorii care imbunatatesc si maresc domeniu de utilizare a acestor masini-unelte cu investitii pe termen lung.
masiniunelte.ro (distribuitor autorizat de masini unelte) ofera consultanta tehnica de specialitate, prin care simplifica procesul alegerii optime a utilajului potrivit, raportat la nevoile de prelucrare privind gama de echipamente pentru prelucrare metal din oferta sa diversificata.
Prin parteneriate cu servicii de curierat rapid, masiniunelte.ro livreaza din stoc sau la comanda produsele solicitate intr-un interval scurt .