Noi producatori Holzstar si Holzkraft si gama lor de produse

Activati in industria de prelucrare a lemnului si sunteti in cautarea unor alternative de prelucrare deoarece oferta de pe piata de profil va limiteaza?
masiniunelte.ro vine in intampinarea cerintelor si necesitatilor clientilor sai venind cu o gama mai diversificata de produse, marindu-si portofoliul de echipamente profesionale cu doi noi producatori, Holzstar si Holzkraft, care completeaza oferta de masini-unelte, regasite pana acum pe site de la producatorul austriac Bernardo.
Datorita solicitarilor multiple pentru diverse masini-unelte, pentru a acoperi o gama cat mai diversificata de produse, masiniunelte.ro, distribuitor de utilaje profesionale in Romania, a inceput o noua colaborare cu doi producatori germani de renume de echipamente pentru prelucrare.
Gama de produse Holzstar si Holzkraft vine in intampinarea nevoilor de prelucrare ale clientilor sai, oferind modele diversificate in ceea ce priveste oferta utilajelor pentru prelucrarea lemnului.

holzstar si holzkraft
Produsele se caracterizeaza prin calitatea germana care se reflecta in utilajele fabricate si in tehnologiile moderne propuse spre comercializare.
Achizitionand produse de pe masiniunelte.ro, veti avea parte de consultanta tehnica de specialitate in alegerea echipamentelor potrivite pentru domeniul de activitate avut si a aplicatiilor corespunzatoare, consultanta financiara pentru obtinerea solutiei de finantare favorabile, livrare rapida, calitate ridicata a echipamentelor si conditii de garantie conforme.
Colaborand cu producatori importanti din domeniul prelucrarii lemnului, va asiguram de obtinerea celor mai bune rezultate.
Atunci cand se analizeaza raportul cost-beneficiu al unei masini-unelte trebuie avute in vedere numeroase aspecte: necesitatile tehnologice de prelucrare, productivitatea rezultata in urma utilizarii unui echipament raportata la necesitatile operatorului, costul de achizitie si de intretinere, eventuale costuri cu specializarea personalului etc.
Compania noastra va pune la dispozitie masini-unelte pentru prelucrare lemn, produse de renume din industria de profil: Bernardo-Austria, Holzstar si Holzkraft-Germania, la un pret competitiv si o calitate recunoscuta.