Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Ferastraie de debitat si retezat cu disc

Filtrare dupa

Ferastraiele circulare pentru debitat si retezat cu disc sunt utilizate in industria prelucrarii metalului, la operatiunile de debitare a diferitelor profile si tevi.
Modelele de ferastraie circulare de debitat si retezat cu disc sunt din categoria ferastraielor pentru metal prevazute cu disc metalic.
Aceste echipamente au dimensiuni de gabarit reduse si sunt prevazute standard cu o masa, fiind ideale pentru taierea si retezarea diferitelor profile metalice.
Aceste masini de debitat si retezat sunt ideale pentru debitarea rapida a diferitelor materiale. Greutatea unor astfel de echipamente este redusa, fiind ideale in utilizarea pe santiere si la montaje. Au o durata lunga de functionare datorita angrenajului dintat spiralat ce functioneaza in carcasa de aluminiu.
Atunci cand doriti sa achizitionati un ferastrau pentru metal trebuie sa analizati ce operatiuni doriti sa efectuati cu echipamentul si care sunt costurile exploatarii pentru fiecare dintre variantele de ferastraie pentru metal cu care veti realiza aplicatiile.

Read moreShow less

Menu

Suna-ne