Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro
Filtrare dupa
Filtrare dupa
Putere cedata a motorului S1 100%
Tensiune de alimentare
Unitate incizoare

Ferastraie verticale de formatizat panouri

Filtrare dupa

In procesele de prelucrare a lemnului este utilizat deseori, modelul de fierastrau vertical de formatizat panouri, avand un rol important in operatiunile de debitare a lemnului. In industria fabricarii mobilierului, modelele de fierastraie verticale de formatizat panouri sunt utilizate frecvent, avand un rol important in executia operatiunilor de debitare. Un fierastrau vertical de formatizat panouri are o constructie deosebita, fiind echipat cu cadre robuste pe care sunt fixate panourile care urmeaza sa fie taiate si un mecanism de culisare a capului de debitare pe lungimea si latimea piesei ce urmeaza sa fie taiata. Atunci cand se doreste calitate si eficienta in procesul de prelucrare a mobilei, se utilizeaza fierastraie verticale de formatizat panouri in procesul de prelucrare a diverselor materiale compozite, pal, pfl, mdf, furnir etc.
In alegerea tipului de fierastrau potrivit se ia in calcul la ce anume va fi utilizat echipamentul, raportul calitate-pret, piesele ce vor fi prelucrate selectand solutia optima pe termen lung. In functie de aceste variabile se va stabili daca este necesara utilizarea unui fierastrau vertical de formatizat panouri sau daca poate fi exploatat un fierastrau de formatizat panouri clasic cu masa mobila. Pe langa variabilele prezentate mai sus, in alegerea unui fierastrau de formatizat panouri este necesar sa se analizeze raportul cost-beneficiu, tinand cont de urmatoarele aspecte: nevoile de prelucrare ale operatorului, productivitatea oferita de tipul respectiv de fierastrau, costul de achizitie si de mentenanta, costurile cu specializarea personalului s.a.
Portofoliul de produse masiniunelte.store.ro se mareste, pentru a oferi clientilor nostri solutii optime pentru diferite necesitati de prelucrare, noua gama de fierastraie verticale de formatizat panouri de la producatorul german Winter, fiind una din categoriile care au fost adaugate spre comercializare.
Aceasta categorie de fierastraie verticale de formatizat panouri cuprinde diferite modele cu capacitati de taiere a panourilor pe lungimi orizontale de pana la 5100 mm, verticale de pana la 2200 mm si grosimi maxime de 60 mm. Aceste modele sunt utilizate la prelucrarea profesionala si industriala. Datorita constructiei masive si robuste, fiind niste echipamente din materiale de calitate, aceste fierastraie verticale de formatizat panouri asigura o prelucrare fara vibratii si torsiune.
Avantajele prezentate de modelul de fierastrau vertical de formatizat panouri sunt: ocuparea unui spatiu redus, capacitate de prelucrare ridicata, unitatea de taiere dotata cu un incizor care poate fi manevrata mai usor.
Intrucat industria de fabricare a mobilierului prezinta un trend ascendent, gama de fierastraie verticale de formatizat panouri este tot mai cautata, raspunzand la cele mai exigente cerinte ale utilizatorilor, fiind livrate cu un cadru mobil si fiind dotate cu: afisaj digital pentru cursa orizontala, afisaj digital pentru cursa verticala, sisteme de fixare care asigura precizia si acuratetea in exploatare.

Read moreShow less

Menu

Suna-ne