Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro
Filtrare dupa
Filtrare dupa
Marca
Tensiune de alimentare
Inaltime maxima de taiere la 90°
Inaltime maxima de taiere la 45°

Masini combinate circular de formatizat si freza

Filtrare dupa

Acest model de masini combinate se utilizeaza la operatiunile de debitare si frezare a pieselor din lemn, fiind un utilaj compact si practic care prezinta doua functii.
Masinile combinate circular de formatizat si freza sunt prevazute cu un ferastrau circular utilizat in micile ateliere de prelucrare sau in domeniul casnic. Acestea sunt prevazute si cu o unitate de frezare care are o structura ergonomica si se utilizeaza usor si in siguranta, fiind ideala in micile ateliere de prelucrare a lemnului dar si pentru hobby.
Aceste modele spre deosebire de masinile combinate circular cu freza prezinta o masa mobila utilizata la taierea transversala la unghi de la 0 ° pana la 45 °. Ca si alte masini combinate, masinile combinate circular de formatizat si freza nu pot fi folosite in acelasi timp la doua operatiuni. Aceste utilaje se recomanda sa fie utilizate intr-un spatiu cu temperaturi intre 5 °C si 40 °C si o umiditate relativa de 30% - 95%. Masinile combinate circular de formatizat si freza sunt utilizate de regula in atelierele mici de tamplarie si mai rar, in atelierele mai mari datorita inconvenientului prezentei timpilor de conversie intre operatiuni. Aceste masini combinate prezinta si avantaje, fiindu-le necesar un spatiu mic in ateliere, fiind mai ieftine decat doua utilaje individuale care efectueaza aceleasi operatiuni la aceleasi standarde de calitate.Un model de exceptie, de circular de formatizat cu freza model CSM 2600 cu 2 motoare, este centrul de prelucrare ideal, pentru utilizatorii profesionisti. Atat constructia robusta cat si dimensiunile mari ale masinii ofera cea mai buna posibilitate de a prelucra lemnul masiv. Acest circular de formatizat cu freza poate prelucra fara probleme si placile decorative datorita inncizorului inclus.
Masina combinata circular de formatizat cu freza reprezinta o solutie eficienta, in primul rand, datorita pretului accesibil comparativ cu alegerea achizitionarii a mai multor tipuri de utilaje: circular de formatizat si freza separata. Dezavantajul acestei masini combinate circular de formatizat cu freza il reprezinta faptul ca nu poate fi folosit la mai multe operatiuni simultan, de aceea in cazul in care este un mediu in care se lucreaza intensiv acesta poate fi un punct negativ. Acest tip de masini-unelte sunt ideale pentru lucrarile mici, individuale unde procesele de prelucrare a lemnului nu trebuie sa fie realizate in paralel. In exploatarea acestor masini combinate circular de formatizat cu freza, operatorul trebuie sa stie foarte bine normele de utilizare si regulile de siguranta pentru ca operatiunea de prelucrare sa se desfasoare in conditii optime fara incidente. Sunt recomandate lucrari de mentenanta a acestor utilaje, curatarea zilnica a masinilor combinate circular de formatizat si freza, de praf si rumegus, in special a maselor pentru pastrarea integritatii echipamentelor.

 

 

Read moreShow less

Menu

Suna-ne