Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Masini pentru frezat caneluri

Filtrare dupa

Masinile pentru frezat caneluri sunt utilaje utilizate la prelucrarea lemnului care debiteaza canale in coada de randunica pentru a imbina diferite piese din lemn fara a folosi adeziv.
La imbinarea canelurilor se folosesc pene din lemn, plastic sau din alt material care garanteaza durabilitatea imbinarii.
Masinile pentru frezat caneluri pot sa fie actionate manual sau pneumatic. Masinile pentru frezat caneluri manuale presupun stabilizarea piesei de prelucrat si operarea manuala a echipamentului de frezare.
Masinile de frezat caneluri pneumatice sunt operate cu ajutorul unei pedale care prin apasare fixeaza piesa de prelucrat iar freza va efectua operatiunea de frezare. Atunci cand operatorul ridica pedala de actionare freza se va ridica si piesa de prelucrat este eliberata, iar in acel moment motorul utilajului se va opri automat.
Aceste utilaje sunt ideale pentru realizarea imbinarilor pentru rame de tablouri, tocuri usa, cadre ferestre, margini pntru blaturi, segmente de arcade etc. Atunci cand se realizeaza produse in serii mici si medii care necesita realizarea de caneluri pentru imbinari in coada de randunica, masinile pentru frezat caneluri constituie solutia optima.

Read moreShow less

Menu

Suna-ne