Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Masini profilat si rindeluit 4 fete

Filtrare dupa

Masinile de rindeluit si profilat cu 4 fete sunt modele de echipamente care sunt utilizate la prelucrarea longitudinala a pieselor din lemn masiv, materiale cu fibre lemnoase cum ar fi MDF, materiale plastice sau alte materiale asemanatoare, fiind echipamentul principal folosit la productie. Cu acest tip de utilaj veti realiza o valorificare mare a materiei prime, calitatea si fiabilitatea fiind foarte importante.
Masina de rindeluit si profilat pe patru fete este un utilaj folosit la indreptarea pe patru fete a obiectelor din lemn cu latimi cuprinse intre maxime de 120 si 230 mm.
Aceasta gama de masini de rindeluit si profilat pe 4 fete pot fi dotate cu patru sau maxim sapte arbori, oferind o productivitate ridicata in exploatare. De cele mai multe ori, cei patru arbori sunt utilizati la indreptare iar ceilalti sunt utilizati ca si capete frezoare cu ajutorul carora se obtin profile in lemn.
Modelul de masina de indreptat si profilat pe patru fete este echipata cu motoare puternice a caror putere necesara poate varia intre 17 kW si 53 kW. Acest tip de masini de rindeluit si profilat pe patru fete sunt utilizate cu precadere in atelierele de tamplarie si in fabricile de mobila. Aceste tip de echipamente se utilizeaza atat la prelucrarea pieselor individuale, cat si a celor in serie. Masinile de rindeluit si profilat cu patru fete sunt echipate cu mese de alimentare supradimensionate, construite din fonta, asigurand precizia in exploatare. Sistemele de control sunt organizate logic pe panou fiind usor de actionat.
Rolele de avans ajuta la realizarea avansului, acestea fiind actionate motorizat. Rolele garanteaza presarea obiectului de prelucrat cu ajutorul unui sistem pneumatic; astfel obiectul de prelucrat este presat spre arborele stang cu ajutorul unor role presoare actionate pneumatic.
Aceste masini de rindeluit si profilat cu 4 fete au o constructie robusta, asigurand lucrul fara vibratii pe perioade lungi de timp. Sistemele de exhaustare ajuta la evacuarea rapida a rumegusului si a prafului in timpul prelucrarii. Acest tip de echipamente prezinta unitati de lubrifiere centralizate ce asigura o intretinere facila.
Masina de indreptat si profilat pe patru fete este echipata cu intrerupator pentru scoaterea din functiune de urgenta a acesteia conform normelor CEE.

Read more

Menu

Suna-ne