Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro

Masini rindeluire si degrosare

Filtrare dupa


  Masinile pentru rindeluire si degrosare sunt de mai multe tipuri, fiind masini combinate cu doua functii: de rindeluire si de degrosare.
Aceste doua functii sunt usor distincte, functia de degrosare va duce la obtinerea unei arii plane pe bucata de lemn, partea opusa fiind deja neteda. Pe de alta parte, masinile de rindeluit efectueaza un proces de prelucrare, in urma caruia se obtine o latura a piesei din lemn dreapta, fara sa tina cont de latura opusa a piesei.
Dintre punctele tari ale folosirii masinilor de rindeluire si degrosare, amintim in primul rand precizia prelucrarii bucatii din lemn prin realizarea unei piese plane si cu o grosime uniforma.
  Masinile de degrosat sunt utilaje care sunt recomandate pentru obtinerea unui panou cu o grosime constanta, care permit niste reglaje rapide la inaltimea dorita.
  Masinile de rindeluit sunt recomandate atunci cand se vrea realizarea unor arii perfect plane a panourilor de lemn.
Folosirea masinilor de rindeluire si degrosare permit rectificarea unei laturi cu un abricht si ulterior inlaturarea celeilalte laturi se face avand in vedere fata care este deja plana, obtinandu-se un panou cu arii drepte si cu o grosime uniforma.
  Cele mai multe masini de rindeluire si degrosare sunt utilaje masive, cu o greutate ridicata si produc mult zgomot, insa in aceasta categorie intalnim si tipuri de echipamente cu o constructie redusa ca dimensiuni, fiind recomandate la folosirea mobila sau in santierele de constructii.
  Masinile pentru rindeluire si degrosare necesita un spatiu de depozitare considerabil intr-un atelier.
  Masinile de rindeluire si degrosare sunt prevazute cu un sistem de exhaustare care aspira praful si rumegusul provenit din prelucrarea lemnului.
  Aceste echipamente sunt recomandate pentru utilizarea in domeniul casnic, santiere de constructii, dar si in ateliere de prelucrarea lemnului, oferind un raport calitate-pret foarte bun si avand numeroase avantaje.

Read moreShow less

Menu

Suna-ne