Informații și comenzi: 0371-780.800 | office@masiniunelte.ro
Filtrare dupa
Filtrare dupa
Marca
Putere cedata a motorului S1 100%
Tensiune de alimentare

Strunguri cu dispozitiv de copiere

Filtrare dupa

Aceste tipuri de strunguri sunt unelte prevazute cu un dispozitiv de copiere, utilizate in prelucrarea lemnului, care multiplica piese dupa o anumita matrita, realizand bucati din lemn asemanatoare.

Lucrarile de mentenanta, reparatiile si curatarea strungurilor cu dispozitiv de copiere sunt efectuate cand utilajele sunt oprite si cand nu sunt conectate la alimentarea cu energie electrica, pentru a nu avea loc accidente. Atunci cand anexam un accesoriu utilajului (o mandrina, universalul sau o flansa) capatul axului trebuie curatat si gresat. Este recomandata curatarea componentelor dupa folosirea strungurilor cu dispozitiv de copiere.

Dupa ce au loc activitatile de intretinere a echipamentelor, se asambleaza imediat dispozitivele pentru siguranta.

Verificarea unui strung cu dispozitiv de copiere este necesara sa se faca in mod regulat, pentru a evalua conditia echipamentului.
O astfel de verificare are in vedere:
- conditia ghidajelor rectangulare sau rotunde
- conditia semnelor si a etichetelor, care este necesar sa fie clare, usor de citit si sa se afle la locul lor
- este necesar ca echipamentul sa nu produca sunete anormale pe perioada functionarii.
- sistemul de prindere si uneltele; acestea nu trebuie sa aiba deficiente, sa fie tinute in conditii corespunzatoare
- sistemul de alimentare cu energie electrica trebuie verificat regulat deoarece izolatia se poate strica in timp din cauza deformarii.

In urma unei astfel de verificari daca se constata ca echipamentul nu functioneaza normal si se observa o deficienta, lucrul cu aceste utilaje trebuie suspendat pana se inlatura motivul deficientei. Componentele stricate se vor schimba cu unele noi cu aceeasi forma si dimensiune.
Atunci cand strungurile cu dispozitiv de copiere se conecteaza la sistemul de alimentare cu energie electrica se va revizui daca sensul de rotatie al axului este cel corespunzator, altfel se va modifica sensul.

Strungurile cu dispozitiv de copiere trebuie sa se utilizeze la un nivel performant in stare optima de precizie, pentru ca acest lucru sa fie posibil este necesar ca aceste echipamente sa fie mentinute in conditii bune si reparate.

Va punem la dispozitie strunguri cu dispozitiv de copiere profesionale de calitate la un pret corect.

Read more

Menu

Suna-ne