Mese cu lift – utilizare

Ce intelegem prin mese cu lift? Care este aria lor de utilizare? Care este utilitatea folosirii lor si in ce domenii de activitate?

Mesele cu lift sunt dispozitive cu suprafata mare pentru ridicarea obiectelor si transportul lor, in cazul variantelor mobile.

Aceste mese cu lift sunt dotate cu dispozitive de ridicare hidraulice ce asigura ridicarea sarcinilor si pot fi stationare sau mobile, actionate electric sau manual.

masa-cu-lift-stationara

Pe piata de profil mesele cu lift se regasesc in urmatoarele variante: mese cu lift stationare, mese cu lift stationare cu platforma U, mese cu lift hidraulice.

In general, modelele de mese cu lift pot ridica sarcini de pana la 1000 kg la inaltimi maxime de cca. 1 metru.

Modelele de mese cu lift stationare sunt utilizate pentru folosirea intr-un punct fix pentru ridicarea anumitor sarcini.

Aceste modele sunt ideale pentru utilizarea in anumite depozite pentru ridicarea marfurilor si aranjarea lor pe rafturi oferind un raport foarte bun pret-beneficiu.

mese cu lift stationare

Modelele de mese cu lift stationare cu platforma U sunt dotate cu motoare electrice pentru ridicarea sarcinii.

Platforma U cu care sunt dotate permite utilizarea acestora atat stationar, cat si posibilitatea transportarii sarcinii cu ajutorul unui transpalet fara a o cobori de pe platforma.

Mese cu lift stationare cu platforma U

Modelele de mese cu lift hidraulice sunt dotate cu cilindri hidraulici pentru ridicarea sarcinii.

Aceste modele sunt prevazute cu roti ce le asigura mobilitatea pe suprafete plane, betonate, si le face ideale pentru utilizarea pe scara larga.

Mesele cu lift hidraulice sunt utilizate cu succes pentru transportul si depozitarea marfurilor in magazii si magazine necesitand un spatiu foarte mic de manevrare.

Mese cu lift hidraulice

In cazul in care masa sarcinii, specificul acesteia sau spatiul de manevra nu necesita sau permite utilizarea unui transpalet, mesele cu lift reprezinta alternativa potrivita pentru transportul si ridicarea marfurilor in conditii de siguranta si cu efort fizic redus.

Pentru alegerea unei mese cu lift potrivita aplicatiei trebuie avuti in vedere urmatorii parametrii: inaltimea necesara de ridicare, sarcina maxima ce trebuie ridicata, necesitatea deplasarii mesei, frecventa utilizarii etc.

Mese cu lift

Chiar daca nu este o necesitate, utilizarea unei mese cu lift poate fi solutia unui numar ridicat de probleme pe care le intampinati cu transportul si ridicarea marfurilor.

Pretul accesibil si lucrarile minime necesare pentru intretinere recomanda utilizarea modelelor de mese cu lift pentru o arie mare de aplicatii.